Milost prezidenta z něj slušného člověka neudělala: Otec popálené Natálky dostal u soudu 1,5 roku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milost prezidenta z něj slušného člověka neudělala: Otec popálené Natálky dostal u soudu 1,5 roku

Popálená Natálka s maminkou.
Popálená Natálka s maminkou. (Foto Aha! – Jiří Krušina)

Rok a půl za mřížemi má strávit otec popálené Natálky z Vítkova Pavel Kudrik. Podle opavského soudu kradl a poškodil cizí věc. Srpnový rozsudek zatím není pravomocný.

Kudrika po žhářském útoku na jeho rodinu v roce 2009 omilostnil prezident Klaus, tehdy byl odsouzen také za krádeže. Lidé z celé republiky poslali popálené Natálce a jejím nejbližším stovky tisíc korun. Holčička prodělala desítky operací. Letos v září nastoupila do školy.

Pavel Kudrik má vlivné přátele. S jeho rodinou se přátelí i manželka expremiéra a prezidentského kandidáta Dana Fischerová (třetí zleva).

Popálená Natálka s maminkou.

Zda jí bude pomáhat s učením tatínek, je ve hvězdách. Zatím chodí po soudech. V srpnu jej poslal opavský soud za krádeže na 18 měsíců do věznice s ostrahou. Rozsudek zatím podle serveru denik.cz nenabyl právní moci.
Matka Natálky Anna Siváková se k chování svého partnera nevyjádřila. „S nikým nebudu mluvit,“ řekla do telefonu Siváková a zavěsila.
Kudrik stál s komplici před soudem i minulý týden. Kvůli důkazní nouzi byl zproštěn obvinění.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.