Legendu F1 po 254 dnech propustili z nemocnice: »Schumi« už je doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Legendu F1 po 254 dnech propustili z nemocnice: »Schumi« už je doma!

Michael Schumacher se zatím dorozumívá jen mrkáním očima.
Michael Schumacher se zatím dorozumívá jen mrkáním očima. (Foto Aha! – EPA, ara)

Nejúspěšnější pilot formule 1 Michael Schumacher (45) se vrátil zpět do svého sídla ve švýcarském Glandu! V domácím léčení bude pokračovat v rehabilitaci po vážném zranění hlavy z konce loňského roku.

Od fatální nehody na sjezdovce ve francouzských Alpách uběhlo 254 dní, než se německý pilot vrátil zpět domů. Vyhráno ale zdaleka nemá.
O převozu z luxusní univerzitní kliniky v Lausanne, kde byl sedminásobný mistr světa od června, informovala v tiskovém prohlášení jeho manažerka Sabine Kehmová. Jaký je skutečný zdravotní stav »Schumiho« ale neuvedla.


„Michael udělal v posledních týdnech a měsících pokroky odpovídající závažnosti zranění, ale stále je před ním dlouhá a složitá cesta,“ uvedla pouze ve zprávě, po které tradičně požádala média o respektování soukromí Schumacherovy rodiny.
Německá média opět spekulují, že skutečný důvod k převozu Schumachera je ten, že jeho manželce Corinně docházejí peníze. Jmění slavného pilota se přitom odhaduje na více než 20 miliard korun!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.