Smutný příběh Anity (45): Každý orgasmus = kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutný příběh Anity (45): Každý orgasmus = kolaps!

Fotografie
Fotografie (internal)

Britka Anita Wainwright (45) trpí unikátní poruchou – kdykoliv se směje, pláče, je překvapená nebo se rozzlobí, následuje kolaps. „A zkolabuji, i když mám orgasmus! Pokaždé!“ láteří čtyřnásobná matka z Birminghamu.

Svůj první záchvat zažila Wainwright před pěti lety, kdy se na ulici smála se sestrou a svalila se při tom k zemi. Tehdy jí lékaři diagnostikovali kataplexii. To pro ni znamená, že jakmile zažije silné emoce, zhroutí se. Pozor si tak musí dávat na sledování smutných filmů či komedií.

„Před dvěma lety to došlo až do fáze, kdy zkolabuji i po sexu,“ svěřila se Wainwright, která se od té doby raději straní mužů. „Je to opravdu trapné, ale nedokážu se toho zbavit. Kvůli tomu ani nejsem nikdy sama, můžu kdykoliv spadnout, proto se mnou všude musí chodit mé sestry,“ sdělila žena.

Lékaři nyní testují nejrůznější léky, aby mohla Wainwright kontrolovat své stavy, prozatím ale veškeré jejich pokusy skončily neúspěchem.

Přečtěte si
marie60
28. 8. 2014 • 12:57

A někteří lidi si ještě neváží zdraví. To je tolik divných nemocí, že člověku nad nimi zůstává rozum stát.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.