Dvoubarevný dezert podle Ivany Černé!

Nebaví vás péct stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 6 vajec
- 6 lžic cukru
- 5 lžic vody
- 120 ml oleje
- 250 g polohrubé mouky
- 1 lžičku jedlé sody
- 1 lžičku kakaa
- 1 lžičku instantní kávy
Na krém:
- 180 g másla
- 2 žloutky
- 1 banánový pudink
- mléko
- cukr
- rybízový džem
- čokoládovou polevu
Sladké dobroty: Nepečený pudinkový řez podle Ivany Bartuškové
Celý článekUvaříme pudink, necháme vychladnout, máslo utřeme se žloutky, vmícháme pudink a přidáme rumovou tresť. Korpusy slepujeme krémem a džemem tak, aby se střídaly světlé a tmavé kousky. Vznikne nám dlouhý korpus, který na povrchu buď potřeme krémem, nebo polijeme čokoládovou polevou. Dáme do chladu a krájíme příčně, aby byly vidět pruhy.