Žampionovo-tvarůžkové karbanátky podle Jany Remkové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 5 žampionů střední velikosti
- 4 kolečka olomouckých tvarůžků
- 4 lžíce kukuřičné strouhanky
- 2 žloutky
- sůl
- mletý pepř
- olej
Osvědčené rychlovky: Špagety s mletým masem a omáčkou podle Ivany Bartuškové
Celý článekVkládáme je na pečicí papír, každý z nich pokapeme troškou oleje a ve vyhřáté troubě pečeme při 250 °C asi 10 – 12 minut. Budou se malinko roztékat, tak zapneme horký vzduch a ještě 10 minut dopékáme. Upečené karbanátky necháme chvilinku postát mimo zdroj tepla a obracečkou opatrně sundáváme z plechu. Podáváme nejlépe s vařenými bramborami a tatarkou.
Sladké dobroty: Kakaové muffiny s tvarohem podle Veroniky Poláčkové
Celý článek