Houbová pizza podle Anety Bartuškové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 500 g hladké mouky
- 2 lžíce oleje
- 250 ml vlažné vody
- ½ kostky droždí
- ½ lžičky cukru
- sůl
Na dohotovení:
- kečup
- 2 skleničky houbové čalamády
- 300 g gothaje
- 300 g eidamu
- směs koření na pizzu
Osvědčené rychlovky: Špagety s mletým masem a omáčkou podle Ivany Bartuškové
Celý článekRozdělíme ho na 2 díly, vyválíme plát na plechu vyloženém pečicím papírem. Potřeme kečupem, houbovou čalamádou, posypeme salámem a sýrem a nakonec kořením. Pečeme při 200°C asi 15 minut.
Sladké dobroty: Kakaové muffiny s tvarohem podle Veroniky Poláčkové
Celý článek