Vepřová krkovice na houbách podle Ivany Černé!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 6 plátků vepřové krkovice
- 2 cibule
- 1 jarní cibulku
- 400 g lesních hub
- sůl
- mletý pepř
- 1 lžíci maďarské paprikové pasty
- celý kmín
- houbové koření
- hladkou mouku
- olej
Maso vyndáme a dáme stranou. Do výpeku na pánvi přidáme pokrájenou cibuli s jarní cibulkou, orestujeme a přidáme pokrájené žampiony. Podusíme, přisypeme kmín a houbové koření. Maso přendáme do pekáčku. Na orestované vepřové maso poklademe směs s houbami. Podlijeme vodou a pečeme v rozehřáté troubě dozlatova. Podle chuti dosolíme, opepříme. Nezahušťujeme. Podáváme se šťouchaným bramborem s restovanou cibulkou, slaninou a cuketou.