Tajemství Rychtářovy návštěvnice Jany: Pozval si domů prostitutku! A vůbec ne lacinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Tajemství Rychtářovy návštěvnice Jany: Pozval si domů prostitutku! A vůbec ne lacinou!

Kdyby tak Rychtář tušil, s kým měl tu čest...
Kdyby tak Rychtář tušil, s kým měl tu čest... (Foto Aha! – Pavel Machan, Karel Kopáč, Facebook.com)

Šok! V domě Ivety Bartošové (†48) byla po její smrti placená společnice! Vdovec Josef Rychtář (56) její přítomnost ve vile dokonce potvrdil! Vztah nebo tělesný kontakt s Janou Podlešákovou (27) ale vyvrátil. Ona přitom tvrdila, že s ním něco má!

Jana Podlešáková sice deníku Aha! poskytla obsáhlý rozhovor, ale o svém soukromí se nechtěla za žádnou cenu bavit. „Nic nebudu komentovat,“ odpověděla na otázku, jaké má zaměstnání. A teď je jasné proč. Živí se jako prostitutka, která vystupuje pod přezdívkou Caroll. Prezentuje se fotkou ve spodním prádle, kterou má i na facebooku a používá e-mail kellysovaa, který se shoduje s tím, jež má v kontaktních údajích i na svém profilu na sociální síti.

Přestože v prádle působí jako něžná dívka, opak je pravdou. V rámci svých služeb nabízí jak klasické praktiky, tak sado maso. Na sociální síti dokonce v jednom z komentářů, ve kterém ji někdo nařkl z prostituce, nepřímo svůj přivýdělek potvrdila: „Jsem student na škole a co má být.“
„Já jsem se do něj zamilovala, no…A jako něco mám s ním, takže to bereme takhle,“ řekla deníku Aha! Jana, ale druhý den to popřela. Ve zprávě Domenicu Martuccimu (37) se dokonce označila jako vdovcova nová přítelkyně. To ovšem Rychtář popírá. „Ozvala se mi, že je kamarádka Ivetky. Po čtrnácti dnech se objevila, tak jsem ji pozval na kávu. Ta paní nebo slečna není žádná moje přítelkyně nebo kamarádka,“ řekl na její adresu Rychtář. Ten zřejmě ani netušil, že si do domu pustil ženu, která si nechává platit za sex!

Co všechno nabízí?

Nová vášnivá sexy Caroll. Jsem mlaďoučká, přítulná, NADRŽENÁ 20 dívka. Miluji sex, proto jsem tady. V sexu jsem divoška. Ráda si užívám naplno! Splním tvé každé přání, jaký si budeš přát... Máš-li chuť na orálek až do konce, análek hluboký až po kořen, hluboký orál, 69. Cinkni A BUDU JEN TVÁ? Užijem si spolu krásnou hodinku plnou sexuálních hrátek a možná přijdeme spolu i na něco nového. K dispozici jsem nonstop. Jezdím eskort. Praha – Vinohradská… Jsem 19ti letá Caroll, která ráda vystrkuje drápky. Ráda si s Tebou pohraji ve svém i v Tvém pelíšku. Mám ráda klasiku, miluji i HLUBOKÝ orálek i s vyvrcholením do pusinky. Zavolej.

Tohle všechno nabízí...

Nová atraktivní lolitka Caroll. Na privátku ještě nepracovala. Je malá, čisťounká, voňavá a uzoučká lasturka, sexy se na vás těší denně...




Přečtěte si
luki23
20. 6. 2014 • 09:53

jana vopenkova ted dalsi jana ma reklamu perfektni vopenkova nedostala ani korunu od knizete a to bylo kecu a zavisti jak po nem zdedi miliony jenze dedkove jsou lakomejsi nez mlady tohle bude stejny ale reklamu ma jeste by aha melo udelat i ostatnim prostitutkam reklamu po cele praze do toho vy blazny

arimi
20. 6. 2014 • 01:52

vsichni jsou blbci jen soucasní obyvatelé domu hruzy v uhrinevsi ne. nastestí si to myslí jen oni

arimi
20. 6. 2014 • 01:47

blábol jsi ty co na tom, že by měli světit sobotu? asi k tomu měli svoje duvody, když světí neděli

kiwi65
20. 6. 2014 • 00:37

Hlavně aby mu nestrhla pérko.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.