Hana Zagorová: Promluvila o těžké nemoci! Povolali doktory i léčitele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hana Zagorová: Promluvila o těžké nemoci! Povolali doktory i léčitele!

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Foto pro Aha! – Jakub Ludvík, ara)

Zlatou Slavici Hanu Zagorovou (67) ještě na studiích skolila vážná nemoc. Porucha krvetvorby nakonec změnila celý její život a bojuje s ní v podstatě dodnes.

Všechno vypuklo v době, kdy mladá Hanka studovala herectví na brněnské JAMU. Od mala se chtěla stát herečkou, ale osud tomu měl pro ni jiné plány. „Ve třetím ročníku jsem onemocněla a půl roku jsem ležela v nemocnici. Musela jsem přerušit školu. A tak jsem se začala věnovat zpěvu, zpívala jsem a točila v ostravském rozhlase a nakonec jsem byla pátá ve Zlatém slavíku. Za půl roku v podstatě od nuly,“ vzpomíná »Zagorka« v rozhovoru pro Nedělní Blesk.

Nemoc ale bohužel nikdy neustoupila úplně, zpěvačka musela po každých dvou měsících absolvovat transfuze. Nakonec se zpěvaččin zdravotní stav výrazně zlepšil. „Pomohli lékaři, ale je pravda, že Kateřina Brožová mi doporučila jednoho léčitele. Věřím bylinkám a tři roky jsem dennodenně pila asi sedm čajů, hodně mi to pomohlo. Ten léčitel ale bohužel před třemi lety zemřel,“ přiznává zpěvačka, která po sedmi dlouhých letech vydává novou desku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.