Snad už poslední trapná tečka: Rychtář vysvětluje, proč náhrobek pro Ivetu nedává smysl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Snad už poslední trapná tečka: Rychtář vysvětluje, proč náhrobek pro Ivetu nedává smysl!

Proč jsou na náhrobku chyby? Josef Rychtář má překvapivé vysvětlení.
Proč jsou na náhrobku chyby? Josef Rychtář má překvapivé vysvětlení. (Aha! - Pavel Machan)

Od včerejška, kdy Josef Rychtář (56) zesnulé Ivetě Bartošové (†48) konečně nechal postavit náhrobek, se neřeší nic jiného než to, že řada věcí na jistě drahém náhrobku nedává smysl. Rychtář, který se naoko stále odmítá bavit s médii, se na toto téma překvapivě rozpovídal.

Josef Rychtář prý vyrazil k instalaci náhrobku v brzkých ranních hodinách, aby se vyhnul zájmu médií. Pochopitelně byl ale na místě jeho dvorní dokumentarista, který vše nafotil a obratem nabídl už tradičně k prodeji za nemalé peníze.

Jak jsme upozorňovali, na náhrobku jsou noty, které nedávají smysl a navíc notně zkomolený nápis oblíbené Ivetiny písně. Místo »Děkuju Vám, Andělové«, tam stojí »Děkuji Vám Andělé«. Když jsme na to upozornili, přispěchal Rychtář s poněkud kostrbatým vysvětlením.

„To je záměrný čin. Autor písně by mě mohl žalovat kvůli autorským právům,“ řekl Blesku vdovec s tím, že i kdyby svolení měl, trvalo by další měsíce, než by byl náhrobek hotový. A to údajně nechtěl. Toto vysvětlení zní ale opravdu zvláštně z úst člověka, který o pár dnů dříve na zákony kašlal a u kolejí v Uhříněvsi bez jakéhokoliv povolení kopal jámu pro pomník. Jak se navíc ukázalo, autora písně o svolení použít noty a název písně ani nepožádal.

Autorem písně, kterou Iveta milovala a jejíž název je na náhrobku zkomolený, je Jarek Šimek, který se podivuje nad tím, že vdovec vše raději s prominutím zpatlal, než aby se ho zeptal. „Tohle není o panu Rychtářovi, ale o Ivetě a o místu jejího posledního rozloučení, takže se stačilo zeptat a okamžitě bych bez mrknutí oka souhlasil,“ řekl webu super.cz.

Na to, že souhlas mohl získat zřejmě jediným telefonátem, už vdovec odpověď neměl. Prý se nechtěl nikoho doprošovat a alespoň ho nemůže nikdo žalovat. Tak nebo tak, je dobře, že Iveta Bartošová má konečně místo posledního odpočinku a budiž to Josefu Rychtářovi připsáno k dobrému. Snad už duše zpěvačky konečně najde klid…



Přečtěte si
blu55
16. 6. 2014 • 17:58

Je to vse pouze Rychtarovo divadlo, stavene na lzich a podvodech (co denne predvadi!). Nahrobek jako reklama, tam nema ani Ivety urnu! Tragedie a fraska v jednom!!!

blu55
16. 6. 2014 • 17:51

A to vse bez Ivetiny urny!

japome
15. 6. 2014 • 00:37

zlo nikdy nespí

arimi
15. 6. 2014 • 00:11

arimi
15. 6. 2014 • 00:02

ješte darinu zapomněl ve svych výpočtech i ta je z říčan

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.