Rychtář před sebevraždou Bartošové: Lezl jí do trezoru?! Co tam našel? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rychtář před sebevraždou Bartošové: Lezl jí do trezoru?! Co tam našel?

Šťastné manželství? Podle všecho spíš peklo!
Šťastné manželství? Podle všecho spíš peklo! (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Pekárek, TV Markíza, ara)

Na její dům byla uvalena exekuce, přitom na tom tak zle nebyla! V uhříněveské vile tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) byl totiž tajný trezor, ve kterém ukrývala nejen životní pojistku na 3,5 milionu korun, ale údajně v něm měla i »zlatou rezervu« v hodnotě 400 000 korun! A její manžel Josef Rychtář (56) ho měl podle Ivetiny známé prohledávat!

Peníze, které Bartošová odkázala v dopise na rozloučenou Arturovi (17), s největší pravděpodobností existují! „Miluju tě nadevše. Jsi dospělý a neztratíš se. Odpusť mi, já už nemám sílu jít dál. Dům je tvůj a peníze, které mi zbyly, taky. Miluju Tě. Tvoje máma,“ napsala synovi Iveta a zřejmě dobře věděla, co píše…

Zlatá rezerva

Trezor v pracovně v prvním patře prý totiž ukrýval pořádný balík! „Ona na tom nebyla finančně špatně. Říkala mi, že má rezervu tak na rok hypotéky, něco kolem 400 tisíc korun,“ prozradila zpěvaččina kamarádka, která chce ovšem zůstat v anonymitě. A protože šlo opravdu o velkou sumu, Bartošová se prý bála, že by ji o ni její manžel Josef mohl připravit.

„Vždycky v trezoru něco narafičila, aby poznala, zda se jí tam Rychtář nehrabal. Jednou jsem domů přijela s ní a hned kontrolovala trezor. Tehdy říkala, že s penězi hýbal, ale byly tam všechny. Říkala, že na ně nikdy nesáhne. Prý to byla její zlatá rezerva,“ šokovala svou výpovědí pro web Sedmička.cz žena z Ivetina okolí.

Aktivní vdovec

A zpěvaččiny obavy se zřejmě naplnily. Podle informací Aha! vdovec Josef pouhý jeden den po manželčině sebevraždě kontaktoval jednu z poboček pojišťovny, u které byla životní pojistka na 3,5 milionu korun uzavřena. Byl tedy v tomto směru hodně aktivní, zajímalo ho totiž, kdo a také kdy peníze z Ivetiny pojistky dostane.

Životní pojistka

Pojistku na 3,5 milionu Kč uzavřela Iveta Bartošová již před mnoha lety, kdy se jí dařilo a ve své profesi byla hodně úspěšná. Tehdy ještě bydlela v Praze s otcem svého syna Artura Ladislavem Štaidlem (69).





Autor:  hoh,zej

Přečtěte si
vemari
13. 5. 2014 • 09:07

pro IB klid tve dusi a at ti je zeme lehka duse nestastna at najdes klid aspon tam nahore kdyz uz jsi ho nenasla na zemi.

vemari
13. 5. 2014 • 09:05

a vubec nechme ji chudak holku spat vecnym spankem to co si prozivala s rychtarem a jeste to co se delo a deje po jeji smrti tak se chudak bude obracet v hrobe spise v urne co bude mit rychtar doma protoze ji nema kam chudinku ulozit ubozak zasr........

vemari
13. 5. 2014 • 09:00

a jak uz jsem napsala lukasku.cz ja nejsem fanynka a nikdy jsem nebyla fanynka IB,ja ji neochranuji jako fanynka ale jako clovek.ona potrebovala vedle sebe chlapa ne parazita,chlapa ktery by ji miloval vic nez sebe ze i kdyby ho mela opustit tak by ji do te lecebny narval,to byla jeho svata povinnost a ne ze vedel ze se chysta spachat sebevrazdu tak na dopis jeste pripsal datum to aby vedel jak dlouho to jeho tyranizovani jeste snesla.on nedelal veci pro ni on delal veci pouze pro sebe,jednou za tyden ji vyvedl ven jak cvicenou opici!!!!!!

vemari
13. 5. 2014 • 08:53

myslis si lukasku ze jsem ubozacek?kdyz si to myslis tak si to mysli ale s takovym parazitem jako je rychtar mam sve zkusenosti a dlouholete a presne upne ten samy scenar akorat ja nebyla celebrita ale zato jsem v te dobe mela slusne penize a o ty mne pripravil ale lukasku kdyby mne pripravil jen o penize ale malem mne dovedl k silenstvi a k sebevrazde a v nemocnici jsem byla snad stokrat a nejsem ani alkoholicka ani nemam navyk na zadnych lecich.ja vim co to je za hyeny ale ja jsem to zvladla s cimz nepocital a ted ziju normalni krasny lidsky zivot uz par let se svymi radostmi i strastmi a vse v pohode zvladam protoze mam vedle sebe cloveka ktery mne pomohl se zvednout a zalezelo mu na mne jak mi pomoct bez neho uz bych byla asi jak bartosova ze by se se mnou neprisla rozloucit ani ma rodina protoze nemohli pochopit jak mohu s takovym parazitem a hnusotou zit.a vis co lukasku ja to ted uz nechapu sama jak jsem to mohla vydrzet.a pokud nekoho uprimne milujes tak se v prvni rade nepidis po zivotni pojistce a nerabujes cizi barak a nesbiras kameny s vlasy milovaneho cloveka protoze by jsi zesilel,takze ty ochranovateli rychtare jsi asi bohuzel jeden z nich.a ze IB byla zavisla na alkoholu to vi kazdy i na lecich a nikdo by ho tak neodsuzoval kdyby ji pomahal a ne ji znicil ,prodaval ji mediim a jde po jejim majetku po 7 mesicich manzelstvi kdy on nevidelal ani korunu,milovany clovek by ji strcil do bohnic na leceni ale on ji odtud pomalu soudne vytahoval tady nejde o mne ani o tebe tady jde o to ze rychtar je parazit a artur zkousi delat ze sebe ze je silny ale vubec nevis jak ho toto poznamena,a proc ho rychtar nemel rad kluk mu nic nedelal proc?protoze miluje jen sebe zase jen sebe a pak dlouho nic a zase jen sebe.je to sobecky hajzlik.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.