Velký návrat Antalové z Pojišťovny štěstí: Vydělá balík a létat může helikoptérou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Velký návrat Antalové z Pojišťovny štěstí: Vydělá balík a létat může helikoptérou!

Antalové nabízejí roli po Meryl Streep.
Antalové nabízejí roli po Meryl Streep. (Foto Aha! – Pavel Machan, TV Nova, ara)

Role po Meryl Streep (64), deset tisíc za večer a helikoptéra na cestu. To jsou podmínky, které Aleně Antalové (41) slibují tvůrci české verze muzikálu Mamma Mia!. Nad nabídkou, po které by chňaply snad všechny její kolegyně, herečka váhá!

Důvod, kvůli kterému Antalová po roli matky Donny ještě neskočila, je v rodině. Herečka doma v Brně vychovává čtyři děti a dobře ví, že zkoušení muzikálu s dojížděním do Prahy po D1 nebude legrace. Jenomže režiséra Antonína Procházku (60) na konkurzu přesvědčila natolik, že je ochoten odkývat jí cokoliv. „Klidně pro ni budu posílat vrtulník,“ tvrdí zarytě Procházka.


Spolu s producenty přistoupil i na Aleniny finanční požadavky. „Dejte mi, co nejvíc můžete a k tomu tisícovku na cestu,“ nadiktovala si. Podle zákulisního zdroje to je rovných 11 tisíc za jedno představení! A to je víc, než dostane za stejnou roli už potvrzená Leona Machálková (46). „Počítáme, že by si každá s alternací mohla minimálně padesátkrát zahrát,“ doplnil zdroj. To by pro Alenu znamenalo 550 tisíc do rodinného rozpočtu. „Producenti mi nastolili hezké podmínky. Kdybych neměla děti, neváhala bych, teď to rozhodnutí ale není jen na mně,“ řekla Aha! Antalová.  Moc času nemá, už ve středu se uskuteční tisková konference, na níž musí být známo kompletní herecké obsazení.

Bude zase těhotná?
Přestože režisér Procházka pěje na Antalovou jen chválu, jednu obavu má. Aby zase neotěhotněla! „To bychom byli samozřejmě neradi, ale snad už to nehrozí,“ smál se. „Další miminko neplánujeme. Ale stát se může všechno,“ svěřila Aha! herečka. Své rodinné impérium rozšiřuje co dva roky. Letos to tedy vychází na další těhotenství a premiéra muzikálu je v plánu na prosinec.



Přečtěte si
lilithlilith
22. 4. 2014 • 14:36

V televizi Alenu nemusím, ale jako muzikálová herečka NEMÁ v naší republice konkurenci!!! Její Marry Popins je nepřekonatelná! Nedivím se, že ji režisér chce!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.