Hysterka v mužském těle Vladko Dobrovodský: Jak pokračují spory s matkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hysterka v mužském těle Vladko Dobrovodský: Jak pokračují spory s matkou?

Pře pár měsíci při vyslovení slova "matka" hystericky šílel, dnes jde s maminkou i do kina.
Pře pár měsíci při vyslovení slova "matka" hystericky šílel, dnes jde s maminkou i do kina. (Foto: Aha! - Roman Souček, reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Nelze zapomenout na šílené scény, které se odehrávaly v poslední řadě reality show VyVolení, kdy Vladko Dobrovodský (35) pral před kamerami špinavé rodinné prádlo a to s notnou dávkou emocí. Původně nepřekonatelný odpor ke komunikaci s rodinou se zřejmě prolomil a s maminkou Evou (63) nacházejí opět společnou řeč.

Proč tolik nenávisti?

Vladkova nenávist se soustředila především na bratra a sestru, ale obnovení vztahu s matkou stále dával šanci. Kdy vlastně vše v rodině začalo vřít? "Před osmi lety po jeho vítězství ve VyVolených. Předtím svou rodinu miloval. On by se rozdal, dělalo mu radost kupovat nám dárky, sestře nakoupil drahé oblečení a na sebe kašlal. Doplatil si jen školu a dluhy, všechno ostatní dal na to, aby se rodina měla dobře," prozradila Vladkova matka.


Už spolu mluví

Dobrovodský však kritizoval i to, že v dětství musel nosit oblečení po máminých milencích a později chtěla ututlat jeho homosexualitu, takže o své orientaci musel lhát. Největší křivdy si ti dva již zřejmě vyříkali, protože nedávno vzal dvojnásobný vítěz VyVolených maminku do kina. "No, stále je to nahoru a dolů, ale dokážeme spolu mnohem lépe mluvit než dřív," řekl o vztazích s maminkou Vladko v Blesku.



Přečtěte si
Inka
30. 3. 2014 • 19:11

V tomto neprávním státě je tolik špíny, korupce a zla, že by jsme měli směřovat k nápravě tohoto problému a ne si pořád brát do pusy Vlada. Vyhrál, vyhrál podruhé a věřím, že oprávněně. Nechte ho být a zamysleme se, zda mi to máme doma vše nejkrásnější...?!

sakajeva
30. 3. 2014 • 11:06

Mně se Vlado ve vile líbil. Jeho hra mě bavila. Líbilo se mi, jak postupně "odstřelil" všechny soupeře. Ta hra byla taková šachiáda a on ji hrál nejlépe ze všech. Jediný on si ve vile uvědomil, že se nemusí líbit spoluhráčům, ale musí se líbit divákům. Jeho hysteráky k němu asi patří a zřejmě se s tím nedá nic dělat. Řekla bych, že takový hysterák je pro něho něco jako orgasmus, prostě tím uvolní psychické napětí. Také si myslím, že jeho vztah s matkou nikdy nebyla nenávist, dva úplně stejní lidé spolu žít nedokážou, přesto se mohou mít rádi.

ivoadler
30. 3. 2014 • 09:20

Jděte už s tímhle hysterickým ***em do ***e. Jakou školu si zaplatil?

marie60
30. 3. 2014 • 08:59

On svou mámu vždy miloval i když mu vlastně ubližovala tím, že asi víc střídala chlapy. Nj, myslela jsem si, že už bude bydlet ve Španělsku u svého přítele ale nějak se mu odtud nechce, že? Bude rád, když bude moct dělat stále kuchaře. Nedovedu si ho představit, jak zkouší s jinými herci nějakou hru. Je až zbytečně moc emotivní a s takovou se daleko nedostane.Takového hysterického chlapa bych asi brzy přizabila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.