Reality show VyVolení má neuvěřitelně smutný dozvuk. Na Slovensku, kde také parta lidí z ulice bojovala o pohádkové peníze, se totiž přímo před zraky policie polil benzinem a zapálil třiatřicetiletý Martin!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
S tím souhlasím, další otázkou zůstává, kdo se na tenhle odpad může vůbec koukat. Producenti komerčních televizí tvrdí, že to má obrovskou sledovanost. Buď kecaj a sledovanost kvůli reklamě falšujou, nebo je opravdu v každým státě, kde se to vysílalo, tak vysoký procento dementních jedinců. Já osobně televizi považuji za přežitek. Ani ji nemám a rozhodně mi ty idi..ský tv show jakéhokoliv druhu nechybí.
Konečně někdo, kdo má stejný názor. Když řeknu, že tv považuji za přežitek a na to, co mě zajímá, se podívám na netu nebo si raději zajdu do kina nebo divadla, tak se na mě všichni dívají, jak na mimozemšťana.
A co se týče reality show, já se přikláním k tomu falšování, neznám nikoho, kdo by se na to díval. A po pravdě..stýkám se s hodně lidma a ani se nikdo nedíval na SD. A to prý má obrovskou sledovanost Tak nevím!