Moderátor Martin Severa: Opřel se do rosniček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Moderátor Martin Severa: Opřel se do rosniček!

Martin Severa
Martin Severa (Aha! – Dalibor Puchta, Majka Votavová)

Milovník cyklistiky, dobrého vína a cestování Martin Severa (57) po odchodu z Novy nelenil a věnoval se mnoha dalším aktivitám. Před kamerou stojí i teď a na rovinu přiznává, že do jedné práce by se mu ale opravdu nechtělo…

Severa si skončení moderátorské kariéry na Nově vydělával jako tiskový mluvčí ministerstva zemědělství nebo dokonce jako předseda českého kulečníkového svazu, kde se setkával s Jiřím Kornem.

O svém konci na Nově se rozhodl sám. Byla mu nabídnuta pozice, o kterou neměl ani trochu zájem. „Chtěli ze mě udělat rosničku, a to mě fakt nelákalo,“ vysvětlil Severa v Blesk TV Magazínu a dal tak jasně najevo, co si o této práci osobně myslí.

Sám se před kamerou objevuje dodnes. Na TV Metropol si vybírá zajímavé české osobnosti a ty následně ve svém pořadu zpovídá. Navštívil ho například slavný chirurg Bohdan Pomahač, Magdalena Dietlová nebo Karel Štědrý.



Přečtěte si
bella.
17. 2. 2015 • 11:10

Severa vypadá jak sňatkový podvodník.Když se vrátil na obrazovku jsem se podívala a na Jurinovou taky.Oba jsem je odepsala. Jejich způsob dikce, pomalé tempo , obsah otázek to dohromady dělalo na mě dojem, že ve snaze aby jim protějšek jó rozuměl vysvětlují mu otázky jak debilovi. Nějak zaspali dobu..

bella.
17. 2. 2015 • 11:00

mereni_iq není pravda, že průměr IQ v Česku je ten, který tady uvádíš .Hlavně není vůbec test z webovek relevantní, je to veliká blbost. Pravda je asi taková, že tady zdarma provádíš reklamu., Nemáš tady placený prostor, tedy to ihned skrečuj !!!

mereni_iq
25. 3. 2014 • 09:08

Průměrná výše IQ občana České Republiky je 106.77 bodů. Zajímalo vás někdy jak vysoké je přibližně to vaše? Pokud ano, tak neváhejte a vyzkoušejte si jeden z našich IQ testů! Více informací a samotný test naleznete na této adrese: http://zjistete-sve-iq.okamzite.eu/ Hodně štěstí a správných odpovědí!

hejhej
24. 3. 2014 • 08:20

Pokud chci vědět, jaké bude počasí, určitě se nebudu dívat na NOVU, ale na ČT, kde předpovídají odborníci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.