Tomu neuvěříte: Polívková chodí s Kurtišem! A už je to venku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tomu neuvěříte: Polívková chodí s Kurtišem! A už je to venku...

Tohle asi jenom kamarádství nebude. Anička si po noční jízdě Michala vzala dokonce domů.
Tohle asi jenom kamarádství nebude. Anička si po noční jízdě Michala vzala dokonce domů. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Ve společnosti se spolu ukazují od vítězství ve StarDance, ale nikdo za tím nehledal víc. Nyní to vypadá, že herečka Anička Polívková (34) a tanečník Michal Kurtiš (24) jsou víc, než kamarádi. Svědčí o tom celá řada důkazů, včetně fotografií!

Po flámu si ho vzala domů

Nejnověji je fotografové nachytali po celonoční pitce, která následovala po uvedení nového filmu Bolka Polívky (64). Ještě na tramvajové zastávce se oba protagonisté taneční soutěže láskyplně objímali a následně odjeli do holešovického bytu Anny Polívkové. To bylo kolem osmé ráno. Kurtiš na dotaz Blesku mlžil: " Řekl jsem Aničce, že když mě pozve na premiéru filmu, dovedu ji k vítězství ve StarDance." Pak následovala otázka na tělo: Jste milenci? "No, to asi ne...," koktal Michal.


Krausův křížový výslech

Anna Polívková je známá tím, že si své soukromí pečlivě chrání. Jenže jiskření před několika týdny zaregistroval i Jan Kraus ve své show. Během rozhovoru kladl otázky, na které rozhodně nepadaly jednoznačné odpovědi.  Když pohlédl na Kurtiše v publiku, konstatoval: "Vidím, že partner je tady pořád." Polívková jen špitla: "No tak jsme kamarádi." To byl pro Krause povel pokračovat v křížovém výslechu, a jestli prý je ráda, že se sblížila s někým, kdo sní tak pěkně tančil.
Mlčení znamená souhlas?

"Nemusí se na všechny otázky odpovídat," kontrovala Anička. Když moderátor odvětil, že nemusí, pobídla ho ke změně tématu. Kraus se usmál a vytáhl novou otázku: "Co soukromé vztahy?" Anička se prořekla, že v době soutěže byla svobodná. "Teď už jako nejste," doloval z ní opět herec, ale rudá Polívková jen zarytě mlčela. A Kurtiš v publiku si oddechl...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.