Polívková o plastice: Tak co s tím nosem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Polívková o plastice: Tak co s tím nosem?

Evelyna Steimarová a Bolek Polívka s partnerkou Marcelou Černou chválí Aničku
Evelyna Steimarová a Bolek Polívka s partnerkou Marcelou Černou chválí Aničku (Foto Aha! – Petr Novotný, Mikuláš Křepelka, ara)

Herečka a vítězka StarDance Anna Polívková (34) se celý život musí vyrovnávat s poznámkami na velikost svého nosu, zděděném po otci Bolkovi (64). Uvažovala někdy, že by podlehla představám o »dokonalém« těle a nechala si nosík odstranit?

 

Kult těla je v posledních letech neúprosný, a tak není divu, že nad výrazným zásahem do svého obličeje chvíli uvažovala i Polívková. „Jednou jsem zvažovala plastiku velice vážně. Pak jsem se dozvěděla, že se člověk po takovém zákroku nemusí smířit s výrazem své tváře. Toho jsem se lekla, protože výraz ve své tváři mám ráda. A ten zákrok je nevratný krok,“ svěřila se v magazínu Instinkt.

A je dobře, že v rukou plastických chirurgů neskončila. Právě díky sympatickému přístupu a některým nedokonalostem si získala diváky a zvítězila nad Miss World Kateřinou Kuchařovou v taneční soutěži StarDance.



Přečtěte si
analfabet
27. 1. 2014 • 23:42

Tobě, ty oplzlej starej kozle, hlavně vadí, že nosí spodní prádlo.

majojo
27. 1. 2014 • 20:56

A vadí to snad? Vydělává na tom slušně, a to je důležité. Jako doktorka filozofie by si ušetřila tak na jedny kozačky na příští zimu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.