Martucci má novou Džambulku! Už trénuje pózu "mrtvola" na pláži?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Martucci má novou Džambulku! Už trénuje pózu "mrtvola" na pláži?!

Domenico Martucci
Domenico Martucci (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Martin Přibyl)

Hrabě Domenico Martucci (37) zdá se konečně našel tu pravou. S novým vztahem se pochlubil na svém facebooku a za svou plavovlasou láskou se dokonce bude stěhovat do Brna.

Domenico a jeho nová »Džambulka« Hanka (30) se znají už tři roky a vídali se dokonce ještě předtím, než se hrabě seznámil s Bartošovou. Martucci zmoudřel a rozhodl se trávit čas s někým, kdo si na společné chvilky bude pamatovat, na což se u jeho bývalky Džambulky nedalo tolik spolehnout. O vzniku legendární fotky na italské pláži totiž nemá zpěvačka ani páru, zatímco jeho současná přítelkyně vypadá docela při vědomí.

Na sociální síti byly její fotky už delší dobu, ale až teď Domenico prozradil, o koho vlastně jde. A do svého romantického vyznání se pustil pořádně. „Je to bytost, která za POSLEDNÍ TŘI roky mého života (i v těch nejhorších okamžicích) prokázala neuvěřitelnou schopnost solidarity, věrnosti a trpělivosti. Žena, která ví, o čem je život a dokázala mě podpořit v každé situaci! Tím mám na mysli podporu skutečné ženské osobnosti - ne prázdného či bláznivého fandění za každou cenu a ve chvílích, kdy to není potřeba,“ píše Martucci šťastně. A možná díky přesunu na Moravu konečně přestane být součástí  bizarního mnohoúhelníku Bartošvá - Rychtář - Macura - Martucci, na který by Police ČR měla založit speciální komado.



Přečtěte si
franckajagrova
1. 2. 2014 • 23:14

Tak ty seš sice jeho kámoška,jak tady píšeš a teď zas věta "ten je ikona leda pro tebe " ? Nerozumím ti - asi ses zapletla do vlastních lží,když už si takhle protiřečíš ! KAMARÁDKA by tohle nenapsala..

charmed18
1. 2. 2014 • 22:39

ten je ikona leda pro tebe... podle toho, jak všude v bulváru operuješ, klikáš při psaní na kdejakou myšku

charmed18
1. 2. 2014 • 22:37

koho tady kibicuješ, ty můro...?! Seš rozlezlá jako veš na všech diskusích, padají z tebe blitky a budeš kázat..? Trochu mimo

franckajagrova
1. 2. 2014 • 12:49

A protože je Haně bulvár tak mocccc ukradenej,tak asi proto si začla s jednou z bulvárních ikon - s Martuccim !

franckajagrova
1. 2. 2014 • 12:17

Proto se do něj tak cpe ! Proto pozuje na fotkách !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.