Vratká Bartošová zase nezvládla koncert: Playback, mumlání a téměř pád z pódia! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vratká Bartošová zase nezvládla koncert: Playback, mumlání a téměř pád z pódia!

Iveta Bartošová odjíždí na ostudný koncert.
Iveta Bartošová odjíždí na ostudný koncert. (Aha! - R. Souček, P. Machan, M. Pátek)

Vypadá to, že Iveta Bartošová musí po náročné operaci zubů stále užívat silné prášky proti bolesti. Jak jinak si vysvětlit, že její první letošní koncert byl zase propadák? Fanoušci přesto snahu stále hubenější zpěvačky ocenili potleskem…

Iveta vyrazila na koncert do Karlových Varů se svou dvojící rváčů, tedy manželem Josefem a jeho synem Janem. Po lázeňském městě se trochu prošli a pak už se šlo na věc. Slušně zaplněný sál se na Ivetu těšil, za což se jim umělkyně odvděčila většinou písní zpívanou na playback. Bylo zřetelně vidět, že Bartošová není ve své kůži. Opile však nepůsobila…

Rozpačitý výkon korunovala svým hitem Tři oříšky pro Popelku, který se rozhodla zpívat živě. Jenže to asi neměla dělat. Nestíhala hudbě, podivně se houpala, chvílemi nebylo rozumět, co zpívá. Když krátce poté koncert ukončila, musel jí z pódia pomáhat nejen její Pepík, ale i další muž. Vypadalo to, že zpěvačka je se silami u konce. Co se zase děje? Vrátily se pěnici její psychické problémy, nebo musí po složité operaci dál brát silné léky tišící bolest? Udělejte si vlastní názor, video z koncertu přikládáme.

Video se připravuje ...


Přečtěte si
Inka
3. 3. 2014 • 07:17

Bohužel je to opravdu vážně nemocný člověk, který se musí dlouhodobě léčit. Pokud ONA sama dovolila, aby přišla o jediné dítě, osud syna je jí lhostejný, ten kluk musí procházet ostudou, posměchem a samotným smutkem při podívané na mámu...už nestojí ani za povšimnutí. Alkoholička, stejná jako tisíce ostatních. Nevěřím, že lidi utácejí za vstupenky " zpěvačky", ale rádi si zaplatí podívanou za atrakci, podívanou na lidskou trosku.

hejhej
16. 2. 2014 • 22:12

Vratká Bartošová? Jednoduše - ožralá

lillyli
16. 2. 2014 • 20:02

To jo, chudák! ..A ty proměny..od špatnému k horšímu, od horšího k hroznému. A protože má neuvěřitelně tuhý kořínek, asi uvídíme ještě mnoho levelů této notorické alkoholičky a feťačky. V bulvární prostituci a celostátní ostudě předběhla všechny ostatní nanynky o míle.

miap
16. 2. 2014 • 18:46

S temi "Orisky" uz je trapna! Zneuziva krasnou klasickou pohadku a skvelou Svobodovu hudbu, aby se zviditelnila a neni schopna si po 20ti letech zapamatovat text. A tem nekolika fanouskum je zrejme jedno, kdo se na podiu predvadi, urcite neprisli kvuli Ivete a je jim jen pro smich. Kdy uz I.B. konecne pochopi, ze s podiem je konec! Snad by o ni meli zajem leda smejdi, aby jim zpestrila nabidky hrncu a dalsich shitu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.