Libuška Šafránková má zdravotní problémy: Muži jí přesto klečí u nohou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Libuška Šafránková má zdravotní problémy: Muži jí přesto klečí u nohou!

Jiří Menzel měl nehranou radost z Libuščina příchodu. Neváhal a poklekl před ní.
Jiří Menzel měl nehranou radost z Libuščina příchodu. Neváhal a poklekl před ní. (Foto Aha! – Mária Rušinová, herminapress.cz)

Krásná i bez špetky make-upu a s šesti křížky na krku, usměvavá i navzdory zdravotním potížím. Tak přišla Libuška Šafránková (60) na premiéru nového filmu Jiřího Menzela (75) Donšajni. A okamžitě se stala hvězdou večera!

Přestože dorazila po boku svého manžela Josefa Abrháma (73), muži jí padali k nohám! A ženy obdivovaly její krásu. Ač ji trápí zdraví, Libuška vypadá stále jako Popelka.
Zatímco režisérova žena Olga Menzelová (35) strávila před zrcadlem dlouhé hodiny ve snaze být tou nejzářivější z nejzářivějších, šedesátnice Libuška ji svou přirozenou elegancí strčila do kapsy. A to přitom do poslední chvíle nebylo vůbec jisté, jestli jí zdraví dovolí přijít!


„Libuška nepřijde, prý se necítí dobře,“ šuškalo se před premiérou. Jenže ona si Menzelovu premiéru za žádnou cenu nechtěla nechat ujít.
„Zahrát si v Menzelově filmu jsem brala jako nabídku, která se neodmítá. Měla jsem ale obrovský respekt z Martina Huby, on je pro mě číslo jedna v herecké galerii,“ netajila své nadšení herečka, která si nejsilnější vzpomínku odnesla hned z první klapky. „Točili jsme s Jiřinkou Jiráskovou. Náš první natáčecí den byl zároveň jejím posledním. To bylo takové fatální,“ zavzpomínala Šafránková.



Přečtěte si
mirkazam
2. 10. 2013 • 08:51

inocenta
28. 9. 2013 • 11:31

Zdrobnělinky také nemusímn, ale každý to vnímá jinak. Libuše zní hrubě, podobně jako ivana, proto jsou zdrobnělinky na místě i ve vyšším věku. Gottové tedy ta "ivanka" nesedí, je to žena typově ambiciozní domina.

inocenta
28. 9. 2013 • 11:29

Oceňuji, že si uchovala svůj přirozený typ, snad neabsolvuje ani žádné plastické operace. V herecké branži vyjímka. Snad proto i její manžlství vydrželo dlouhé roky.

ninka64
28. 9. 2013 • 09:37

Věřím, že film Jiřího Menzla je zábavný a hezký, ale když jsem viděla chování Menzla na premiéře k ženám , tak jsem se za něj styděla. Ochmatávání, bodyčky ,až dotyčná stratila rovnováhu. Buď byl pod vlivem alkoholu a nebo už stařecká demence.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.