Nahotou proti bezpráví: Chceme taky chodit »nahoře bez«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nahotou proti bezpráví: Chceme taky chodit »nahoře bez«!

Holky, ukažte světu své přednosti!
Holky, ukažte světu své přednosti! (profimedia.cz)

Obdivovatelé ženských prsou mají zajisté v kalendáři zatržen 25. srpen. To se totiž v USA slaví »Den nahoře bez« a v ulicích jsou k vidění pozoruhodné věci.

I letos New York poznamenala demonstrace za rovnoprávnost, při níž aktivistky odhodily nejen své svršky, ale také podprsenky. Dámy se zbavily všech zábran a posílené vzájemnou sounáležitostí ukázaly své vnady v pochodu, který měl upozornit na nefér zákony. V New Yorku se totiž mohou na veřejnosti s odhalenou vrchní části těla vyskytovat muži. Ženám by za pohoršování hrozila pokuta.

 

Z tohoto důvodu ulice každoročně zaplní ženská prsa, která jsou příjemným zpestřením zejména pro turisty. Aktivistky takto bojují marně už sedmým rokem a radnice jejich nářky stále odmítá vyslyšet. Důvod je nejspíš jasný. Demonstraci pořádá náboženská sekta hájící názor, že život na Zemi je jen hříčkou bytostí z vesmíru. A ty nejspíš ženská nahota příliš nepobuřuje…



Autor:  cam

Přečtěte si
vilaamalka
1. 9. 2013 • 11:23

Nejvíc se ukazují ty s,, psíma ušima".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.