Nečekané problémy Bartošové s chlastem: Z regálů s lahvemi se mi zvedal kufr! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekané problémy Bartošové s chlastem: Z regálů s lahvemi se mi zvedal kufr!

Iveta teď tvrdí, že nemá horšího nepřítele než je alkohol.
Iveta teď tvrdí, že nemá horšího nepřítele než je alkohol. (Foto Aha! – Pavel Machan, Ladislav Křivan, ara)

Jak se zdá, osudem zkoušená pěnice Iveta Bartošová (47) má další trable s alkoholem. Tentokrát na ni však metla lidstva útočí zákeřněji, než je zvyklá. Zatímco v nedávné minulosti se Ivetě dělalo šoufl z přemíry alkoholu v krvi, nyní je tomu naopak. Zpěvačku nečekaně zaskočila návštěva prodejny: „Dneska jsem byla v obchodě s Pepou, a když jsem tam viděla ty regály s lahvemi, tak se mi najednou zvedal kufr.“  Nabízí se otázka, zda se nejedná o cílený efekt předepsaných léků.

Pila jsem malinký jágry

Ačkoliv zpěvačka odmítá léčbu závislosti pod stálým dohledem profesionálů, ambulantní léčba jí dokáže i tak přichystat překvapení. O svých návycích se v minulosti již svěřila. „Pila jsem malinký jágry, jak tomu říkám. Měla jsem pocit, že mi to pomáhá na žaludek.“ A dodává: „Měla jsem malinko bílého vína, a to pije každý normální člověk, doprčic!“ Džambulka prostě dokázala vycvaknout kdeco, jen aby unikla tíživé realitě.

Alkohol Bartošové nic neříká

S Ivetiným pitím měl velké problémy i její zachránce na plný úvazek Pepa Rychtář (55). „Za mými zády si kupovala alkohol, mně se to nelíbilo a zakazoval jsem jí to,“ odkryl tisku své trápení Ivetin partner. Byl prý pro svou lásku hned „zlým a špatným“, což zřejmě nesl velmi těžce. Že se blýská na lepší časy potvrzuje sama Džambulka ve svém nejnovějším prohlášení: „Dříve jsem nemohla spát, když jsem si dala dvě deci vína, tak to šlo líp. A jedním dechem pyšně dodává: „Alkohol mi teď nic neříká.“

Na jak dlouho asi? Raději budeme Ivetě držet palce.





Přečtěte si
wildcat
22. 8. 2013 • 08:06

Ivetko, začni sebou nosit kyblík na blitky, kdo to má pak okolo regálů uklízet!?

verajc
20. 8. 2013 • 08:14

Naopak jim to může klapnou opaky se přitahuji a občas když ona dostane pře hubu, tak vystřízlivá a bude na chvilku pokoj.Půjde to stále dokola štěšní-neštěstí,ožralka-střízlivka, dementní-......

bobosa
19. 8. 2013 • 23:36

Prej..zvedal se mi kufr kterej jsem chtěla těma lahvema naplnit

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.