Odkopnutá Šlégrová úžasně zhubla a na sexy tělo sbalila nového chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Odkopnutá Šlégrová úžasně zhubla a na sexy tělo sbalila nového chlapa!

Kateřina Šlégrová roste do krásy, její ex fotrovatí
Kateřina Šlégrová roste do krásy, její ex fotrovatí (koláž Ahaonline.cz)

Kateřině Šlégrové (41) rozchod s manželem prospěl. Jeho útěk od rodiny za miss Lucií Královou (31) už oplakala a vypadá podstatně lépe, než když byla manželkou Jiřího Šlégra (42).

Když Kateřina zůstala sama s dcerou Jessicou, rozhodla se na sobě tvrdě makat, aby svému expartnerovi ukázala, o co přišel. Po pár měsících tvrdého tréninku Šlégrová vypotila přebytečná kila a Králové může směle konkurovat.

Zamilovaná Šlégrová se pochlubila fotkama z dovolené v Chorvatsku, na kterých viditelně zhubla a vynikla tak její nadstandardní prsa. Hubnutí Kateřině velice rychle přineslo vytouženu odměnu. K moři totiž vyrazila s novým chlapem a tvrdí, že nikdy v životě nebyla šťastnější. Společná dovolená jí nejspíš prospěla, protože dnes na facebooku potvrdila, že je oficiálně zadaná.

Jiří Šlégr by měl mít svou exmanželku jako vzor a teď by měl pro změnu zhubnout on. Poslanecká lavice totiož jeho postavě vůbec neprospěla.



Přečtěte si
marketavlastikova
21. 7. 2013 • 16:29

Nazdar bazar! Mezi čtenáři se právě šíří novinka z oblasti online výdělků, skvělé na léto, když je hodinka, dvě času!! Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a je to naprosto super!! Do práce chodit sice nepřestanu, nicméně když to jde, tak jsem vděčná za každé přilepšení. Více info na Objeveno.WZ.cz

eisenbieger
20. 7. 2013 • 08:55

Slegr se musi lecit , kdyz tam hral hokej tak s ni chodil do swingerclubu a rad se dival kdyz mu ji omrrdavali cernosi .

borka30
19. 7. 2013 • 19:58

další trapka, co potřebuje, aby blesk o ní psal

renca.renca
19. 7. 2013 • 19:24

Pominu její údajné "sexy tělo"... I kdyby byla sebekrásnější, blbosti se nezbaví. Přijde mi zoufalá svou snahou o zviditelnění, nesoudností, kterou přenáší i na svou 14letou dceru. To jak se dosud prezentovala v médiích, o ní řeklo vše. Šlégrovi se nedivím, že od něčeho takového s radostí odešel...

rydlo
19. 7. 2013 • 19:12

Jak může někdo napsat, že Šlégrová roste do krásy? No na té fotografii je tedy "ohromně krásná". Pro autora článku jsou měřítkem krásy silikonové vycpávky? Asi ještě neviděl normální hezkou ženskou, když u Šlégrové tomu jak vypadá, říká krása.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.