Deppova bisexuální Amber: Odletěla za milenkou! Johnny, máš parohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Deppova bisexuální Amber: Odletěla za milenkou! Johnny, máš parohy!

Johnny Depp se svou novou múzou Amber Heard.
Johnny Depp se svou novou múzou Amber Heard. (Profimedia.cz)

Tak to se mu ještě nikdy v životě nestalo! Hollywoodský krasavec Johnny Depp (49) dostal kopačky. Ba co víc, přítelkyně Amber Heard (26) ho opustila kvůli jiné ženě! Už spolu otevřeně cukrují v ulicích Paříže.

Depp, hvězda filmové série o pirátech z Karibiku, vloni v červnu opustil svou dlouholetou přítelkyni Vanessu Paradise (40) i s jejich dětmi Lily-Rose (13) a Jackem (10), když se během natáčení filmu Rumový deník zamiloval do kolegyně Amber. Nevarovalo ho ani její otevřené přiznání, že je bisexuální. A to se taky zhrzenému Deppovi stalo osudným.

Po sedmiměsíčním vztahu nechala blonďatá kráska Johnnyho v Kalifornii a odletěla do Paříže na romantickou dovolenou s francouzskou modelkou a zpěvačkou Marií de Villepin (26), dcerou bývalého francouzského premiéra. Amber svým přátelům řekla, že to není kvůli sexu, ale nudě, kterou s Deppem v poslední době zažívala. „Už je to pořádně dlouho, co se nezasmál. Má pořád ty svoje truchlivé nálady,“ uvedla Amber s tím, že se jejímu expříteli zřejmě pořád stýská po Vanesse a dětech.


Přitom ještě na podzim mezi nimi všechno fungovalo na 110 procent. „Vypadali strašně zamilovaně. Hovořili o svatbě a dětech. Johnny byl do ní zblázněný a teď mu zbyly jen oči pro pláč. Vůbec to nechápe a chce, aby se mu Amber vrátila zpátky,“ řekl jeden z Deppových kolegů.




Přečtěte si
janouch62
24. 1. 2013 • 13:20

Já Ti kamaráde poradím něco levnějšího.V bazaru si kup co největší číslo bot/vojenské,policejní/.Ty dej přede dveře.Vedle postav prázdnou /opět co největší/misku pro psa.Na dveře napiš-Venco přijdu hned šel jsem jen do krámu.Nakrm tu bestii,ráno pokousala poštačku!!PS:funguje to perfektně,jen ten zloděj nesmí být analfabet.Nazdar

janouch62
22. 1. 2013 • 18:08

wola.Kam ho nestrčí,tam nevleze.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.