Klausův nástupce Jan Fischer: Per už si nakradl dost, přiznala jeho manželka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Klausův nástupce Jan Fischer: Per už si nakradl dost, přiznala jeho manželka!

Dana Fischerová s manželem.
Dana Fischerová s manželem. (ČTK)

Bývalý premiér Jan Fischer (61) má velkou šanci stát se příštím českým prezidentem. S Václavem Klausem (71) je spojují nejen podobné názory, ale také záliba v drobných krádežích.

Pokud si občané zvolí Fischera za novou hlavu státu, na Pražském hradě se toho příliš nezmění. Klaus se totiž ve světě nejvíce proslavil »ukořistěním« pero při setkání s chilským prezidentem. A Fischer by mohl v této tradici zdárně pokračovat.


Potenciální první dáma Dana Fischerová (64) totiž jako jeho bývalá sekretářka moc dobře ví, že není radno nechávat před ním psací potřeby bez dohledu. „Honza taky krade pera. Jakmile mu dá někdo něco podepsat, tužku okamžitě sebere. V tom už Honza dávno prezidenta Klause předběhl,“ šokovala Dana Fischerová voliče v magazínu Ona Dnes.

„Když pracoval na Statistickém úřadu, vždycky jsem po nějaké době všechny ty nakradené tužky, když už jich bylo hodně, převázala gumičkou a poslala Honzově sekretářce, aby je dala znovu do oběhu. V Praze to mělo úspěch,“ pověděla Fischerová o zlozvyku svého manžela. Když se ovšem stejný vtip pokusila zopakovat v jeho londýnské kanceláři, její snaha zůstala bez odezvy.





Přečtěte si
pikanteria
4. 1. 2013 • 17:29

Nekde jsem cetla, ze Klaus chtel EU. Ale neni to pravda. Nechtel ji. A to mu chvalim. EU je pakaz. Fuj. A tez by me zajimalo, co by si kradl Fischer? Per pry ma dost

pikanteria
4. 1. 2013 • 17:22

Tak to pevne doufam ze ne. Ten chlap me nejak nesedi a muze byt pekny krivak. Ono si vybrat z kandidatu moc nejde. Tetovany Franc, strelena Bobo, spici Knize, no, mozna snad Zeman. I kdyz take neni bez chyby. Tanu Fiserovou ne. Vazim si ji,ale jako prezidentku bych ji nechtela. Tezka volba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.