VIDEO Kapsář Václav Klaus: Takhle »zprivatizoval« pero! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

VIDEO Kapsář Václav Klaus: Takhle »zprivatizoval« pero!

„To je ale pero! To je ale kvalita! To musím mít!“
„To je ale pero! To je ale kvalita! To musím mít!“ (Reprofoto ČT)

Prezident Václav Klaus minulý týden strávil na cestách po Latinské Americe, jmenovitě v Argentině a v Chile. Ačkoliv obvykle jeho zahraniční mise nikoho nezajímají, zrovna v Chile se prezident postaral o pořádné divadlo! Tak moc se mu totiž líbilo tamní protokolární pero, že se ho rozhodl »adoptovat«.

Zatímco chilský prezident Sebastián Piñera oslovoval na tiskové konferenci veřejnost, Klaus se zmocnil psacího prostředku, zatáhl ho pod desku stolu a profesionálními pohyby si jej dal do kapsy obleku. Pak se s mazaným úsměvem usmál do kamery.

Ten, koho by ale napadlo, že se prezident dopustil něčeho tak prachobyčejného, jako je krádež, a že by snad dokonce trpěl kleptománií, by byl na pořádném omylu.

„Klaus tu propisku jen zprivatizoval,“ napsal totiž jeden z diskutérů u nahrávky prezidentova kapsářského umění. Ta se během včerejšího dne stala takovým hitem, že ji na internetu zhlédlo kolem dvaceti tisíc lidí!

Hrad: Pan prezident nic neukradl!

Podle prezidentova mluvčího Radima Ochvata se Václav Klaus ničeho nedopustil. Pero by mu totiž nakonec chilský prezident tak jako tak věnoval. „Šlo o běžné pero s logem státu či kanceláře, které dostávají prezidenti a zároveň členové delegací při státních návštěvách. Na Pražském hradě tato pera dáváme vždy při jednáních delegací společně s pracovním blokem,“ sdělil Aha!

Přečtěte si
jenda_benda
12. 4. 2011 • 22:36

Za to,jakou tomuto státu udělal ostudu,bych mu tu propisku nejraději vrazil do análu.

jenda_benda
12. 4. 2011 • 22:34

Pamatujete,jak před časem Venca říkal,že je potřeba naši republiku ve světě zviditelnit? TAK UŽ JE TO TADY!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.