Hanychová s Mašlíkovou se svlékaly v mrazáku! Odnesly to omrzlinami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hanychová s Mašlíkovou se svlékaly v mrazáku! Odnesly to omrzlinami!

Hanka s Agátou v mrazicím boxu.
Hanka s Agátou v mrazicím boxu. (Facebook)

Modelky Agáta Hanychová (27) a Hanka Mašlíková (30) se zřejmě nemohou dočkat toho, až přijdou pořádné mrazy. V neděli se totiž vydaly fotit do obřího mrazicího boxu.  A bylo to velmi drsné!

„Včera mi produkce volala a několikrát mi zopakovala, ať si s sebou vezmu thermo-prádlo a teplé oblečení, že fotíme v mrazáku. Tak jedu v lyžařskym. Držte mi palce!“ napsala Hanka Mašlíková na svůj facebookový profil.

Šlo o focení reklamy pro výrobce uzenin, který ale rozhodně nestál o to, aby se dvě tak dobře stavěné dívky fotily po uši zabalené do teplých bund a šál. Agáta i Hanka se tak musely svléknout do spodního prádla, zavázat si zástěry a pózovat v místnosti, kde je teplota hluboko pod nulou.

„Poslušně hlásím, že já i Agáta Hanychová jsme dnešní focení v mrazáku sice přežily, ale s omrzlinami. Jako bolestné jsme kromě honoráře dostaly 7kg šunky. Co já bych pro to žrádlo neudělala,“ napsala na Facebook Hanka, která informaci o omrzlinách zřejmě myslela s nadsázkou.



Přečtěte si
zadnice
9. 10. 2012 • 09:36

Jedině do mrazáku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.