Nemají u dvora co do úst? Princezny jsou kost a kůže! Na poplach bije Španělsko i Británie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nemají u dvora co do úst? Princezny jsou kost a kůže! Na poplach bije Španělsko i Británie!

167 cm, 44 kg - Postava španělské princezny Letizie všechny děsí.
167 cm, 44 kg - Postava španělské princezny Letizie všechny děsí. (Profimedia.cz, ara)

Jsou ženami královských manželů a jednou budou vládnout. Obě jsou ovšem  nezdravě vychrtlé, jsou tak hubené, až začínají mít poddaní obavy o jejich zdraví! Španělská princezna Letizia (39) i anglická vévodkyně Kate (29) jsou doslova kost a kůže. Trpí snad anorexií?

Letizia, Španělsko: Manželka následníka trůnu Felipeho

Princezna je posedlá zdravou výživou. Její kostnaté ruce a ramena vzbudily pozornost během její nedávné návštěvy Chile, kde dokonce odmítla džus kvůli obsahu cukru.

O anorexii se u ní spekulovalo už před šesti lety a zdá se, že Letizia nad nemocí nevítězí. O psychických problémech svědčí i to, že vychrtlá je i její sestra Telma (37) a druhá sestra Erika (†31) dokonce spáchala sebevraždu.

Kate, Velká Británie: Manželka syna následníka trůnu Williama

Pohled na vévodkyni z Cambridge říká, že se o ni poddaní bojí právem. Za pět měsíců shodila až devět kilo! Obléká šokující velikost 32. Hovoří se o stresu, dietách, i anorexii.

„Asi prostě není schopna pořádně jíst,“ říká znalec královské rodiny Duncan Larcombe. Jenže William potřebuje dědice pro zachování dynastie a je otázkou, zda mu ho bude zesláblá a vystresovaná princezna schopná dát…



Přečtěte si
anelam
29. 11. 2011 • 10:43

babčo nevím ,nevím .....před svatbou se o ní psalo ,že chce zhubnout...ujížděla jen na gumových medvídcích,já myslím že bulimička každým coulem!!!! Nechápu,proč se ještě takto ukazuje,měla by mít dlouhý rukávy

babcahanca
26. 11. 2011 • 15:01

Kate není vůbec kost a kůže, myslím, že by autor zn. pk měl jít na oční, je pravda hodně štíhlá a jestli je ve stresu, vůbec se jí nedivím, je mi jí spíš líto. Všichni je sledují,jsou jim v patách kam se hnou,jestli už je těhotná, no, to musí být opravdu strašné, takže nedělejte hned z každé štíhlé ženy anorektičku !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.