Iveta Bartošová: Scvrkávám se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Iveta Bartošová: Scvrkávám se!

Iveta teď vypadá opravdu dobře. Sama tvrdí, že je to i tím, že nepije alkohol a jí jen zrní.
Iveta teď vypadá opravdu dobře. Sama tvrdí, že je to i tím, že nepije alkohol a jí jen zrní.  (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Před pár měsíci by ji kvůli nateklému tělu nikdo nepoznal, ještě nedávno měla baculatou tvář i skoro těhotenské bříško. Tvrdá dieta, několik hodin tance denně a hlavně totální odbourání alkoholu ale z Ivety Bartošové (44) udělaly zase kočku, za kterou se otočí i jiný chlap než dietolog…

Kdeže loňské sněhy a kilogramy navíc jsou! Iveta je zkrátka zase zpátky. Přitom by jí ještě před několika týdny někdo nevěřil, že na sobě zapracuje, ale stalo se! „Jím prakticky jen zeleninu a zrní. A pořád se pohybuju. Nedivte se, že se skoro scvrkávám,“ culí se zpěvačka, která shodila snad více než dvanáct kilogramů. Pokud jí tahle nová postava nějaký čas vydrží, brzo určitě »klofne« konečně i nového chlapa. To jediné jí totiž po rozvodu chybí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.