Rváč Mareš opět »úřadoval«! Trestní oznámení za napadení?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rváč Mareš opět »úřadoval«! Trestní oznámení za napadení?!

Leošovy chatrné nervy teď mohou mít za následek, že na něj pořadatelé podají trestní oznámení.
Leošovy chatrné nervy teď mohou mít za následek, že na něj pořadatelé podají trestní oznámení. (Aha! – Marek Pátek)

Moderátoru Leoši Marešovi (34), zdá se, opět ruply nervy. Tentokrát to ale na rozdíl od minulých případů bude mít dohru! V noci na sobotu, těsně před koncem live show rádia Evropa 2 v Pardubicích, údajně brutálně napadl pořadatele akce Petra Dzingela, který musel být převezen do nemocnice na ošetření. A nyní na Mareše podává trestní oznámení!

Mareš se vytočil doběla a Petr Dzingel prý skončil s následky napadení v nemocnici. „Všechno bylo v pohodě. Bylo skoro ráno a Leoš, přestože měl skončit s hraním, nic neřešil a hrál jak pominutý dál. Petr mu několikrát řekl, že už je čas skončit, Leoš ale na něj řval, že je to nula, že on má sto tisíc na hodinu, tak ať ho neotravuje, a hrál si dál,“ popisuje situaci z Pardubic jeden z členů realizačního týmu, který takovou dohru opravdu nečekal.

„Petrovi taky pracovaly nervy, protože čas jsou peníze a pronájem je jen na určitou dobu. Takže šel a vypnul Leošovi mixážní pult. Ten se začal čertit, rozeběhl se a kopl ho. Několikrát ho brutálně kopl a mířil i na hlavu. Pak tam byl zmatek a nic jsem neviděl,“ pokračuje zdroj Aha!

A co na Leošovo počínání říkají jeho kolegové z Evropy 2? „Seděl jsem vzadu. Chlastal jsem a nic jsem neviděl. A pokud se to stalo na konci, už jsem tam nebyl. My jsme šli pryč a Leoš ještě hrál,“ řekl deníku Aha! Patrik Hezucký, který také zná Leošovu pěst zblízka. Několik týdnů totiž makeupem skrýval monokl, který mu Leoš během hospodské hádky způsobil pravým hákem.

Tajemná byla i Lucie Šihánová, která přesně na kopírák zopakovala to, co řekl Hezucký.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.