Bartošová o nemoci Štaidla: Budu u něj, až odejde... Štaidl: Nesmysl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bartošová o nemoci Štaidla: Budu u něj, až odejde... Štaidl: Nesmysl!

Artur se předčasně vrátil z dovolené s tátou Ladislavem Štaidlem.
Artur se předčasně vrátil z dovolené s tátou Ladislavem Štaidlem.  (Aha! – Martin Hykl)

Jak si zpěvačka Iveta Bartošová (44) vysvětluje, že došlo k usmíření s bývalým přítelem a otcem Artura (14) Ladislavem Štaidlem (65), který se za ni dokonce chystá vyplatit hypotéku a zamáznout většinu jejích dluhů? „Bojím se. Všechno nasvědčuje tomu, že se mu vrátila rakovina štítné žlázy,“ svěřila se nám Iveta roztřeseným hlasem. Jenže to má háček – Štaidl chorobu popírá! „Je to nesmysl,“ zareagoval šokovaně.

„Nechci vůbec nic komentovat, ale není to pravda,“ řekl nám včera Štaidl. S nádorem a rakovinou ale před devíti lety skutečně bojoval. „Za rodinnou lékařkou jsem šel jen se zánětem nosohltanu. Naštěstí mě kompletně vyšetřila a odhalila v krku sedmimilimetrový uzlík na štítné žláze – onkopapilární karcinom. Na tu bestii jsme naštěstí přišli včas. A jak to tak vypadá, tak jsem se jí nadobro zbavil,“ svěřil se loni hudebník, kterému prý dokonce kompletní štítnou žlázu chirurgové odstranili, a tak její rakovina již ani nepřipadá v úvahu.

Proč ale Iveta vůbec o Štaidlově chorobě mluví? Z její plačtivé výpovědi lze usuzovat, že nešlo o žádnou mstu bývalému partnerovi. Naopak, hovořila o něm jen v tom nejlepším.

„Mám o něj opravdu obrovský strach. Všechno nasvědčuje tomu, že je to s ním vážně špatné. Pokud by mělo dojít k nejhoršímu, budu s ním do poslední chvíle, podržím ho za ruku,“ prozradila nám s pláčem.

A právě návratem rakoviny si vysvětluje, proč došlo k urovnání jejich vzájemného vztahu. „Myslím si, že právě kvůli nemoci se rozhodl postarat o Artura i o mě. Začínáme fungovat tak, jak tomu mělo být už dávno. Ale na vině jsem i já, nechtěla jsem ho pustit k sobě,“ přiznává Iveta s tím, že obrovské bolesti donutily jejího expřítele předčasně ukončit dovolenou se syny Arturem a Janem, se kterými jel Štaidl oproti původnímu plánu místo na Floridu do Paříže.

Již v neděli se ale vrátili zpět do Prahy, o tři dny dříve, než bylo plánováno. „Po letech jsem s ním mluvila a poslala mu obrovskou pusu,“ dodala se slzami v očích Bartošová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.