Svědectví filmové prostitutky: V posteli je George jako školák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svědectví filmové prostitutky: V posteli je George jako školák!

Nebylo to až tak žhavé. Úvod k milostné scéně filmu The American.
Nebylo to až tak žhavé. Úvod k milostné scéně filmu The American. (Isifa.com, ara)

Pověst slavného svůdníka a lamače srdcí žen a dívek, hollywoodského herce George Clooneyho (49) se povážlivě otřásá v základech. Nejedna žena by dala cokoliv za intimní chvíli strávenou po jeho boku. Italská herečka Violente Placido tu šanci měla. A Clooney podle ní jako milovník za mnoho nestojí.

Italka natáčela s Clooneym několik velmi odvážných milostných scén pro film The American (Američan, česká premiéra 2. 12.). Placido v něm hraje prostitutku Claru, která se zalíbí Jackovi, jehož ztvárňuje Clooney. „Když se natáčely milostné scény, měla jsem dojem, jako by to pro něj bylo něco, co dělá poprvé. Nebyl příliš zkušený. Překvapilo mě to,“ řekla se Violente americkému časopisu People.

Herec se jí prý s rumělcem ve tváři svěřil, že s filmováním milostných scén nemá zkušenosti. Vše tedy musela vzít do své režie. „Poradila jsem mu, aby se choval přirozeně a aby mi důvěřoval. Ty scény jsou klíčové, proto musely být dobře zahrané,“ dodává herečka. Clooney už rok randí s italskou herečkou Elisabettou Canalis (31). A nelze ignorovat otázku, co spolu vlastně dělají při společných večerech…

Navenek tvoří George Clooney s Elisabettou dokonalý pár.

Elisabetta by se měla Georgovi více věnovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.