Další z tajemství Angeliny Jolie: Rodiče ji v dětství načas opustili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Další z tajemství Angeliny Jolie: Rodiče ji v dětství načas opustili

Angelina Jolie se bude celý život srovnávat s důsledky neuspořádaného dětství....
Angelina Jolie se bude celý život srovnávat s důsledky neuspořádaného dětství.... (ara, Fakt.pl)

Hollywoodská hvězda si nese ze svého dětství nejedno trauma, s nimiž se dosud vypořádává. A autor jejího necenzurovaného životopisu odhalil další bolestnou skvrnu Angelinina mládí…

Dali jí život, byli pro ni nepochybně inspirací pro její hereckou dráhu, ale partnerskými kotrmelci ji také tíživě poznamenali na duševním vývoji. Řeč je o herečce Marcheline Bertrand a herci Jonu Voightovi, kterým se 4. června 1975 narodila Angelina Jolie.

Kliknutím zvětšete

Angelina s otcem Jonem Voightem.

Kanadský novinář Ian Halpern, autor necenzurovaného životopisu o herečce, který vyšel vloni, zveřejnil informaci, že když byla dítě, věnovala se péče o ni spíše chůva.

Rodiče se totiž rozvedli rok po jejím narození. Matka ji a staršího bratra vzala s sebou do New Yorku, ale Jon i Marcheline po nějakou dobu zapomněli na to, že jsou rodiči. A to doslova. Budoucí star je prý nějakou dobu vůbec neviděla.

Angelina zkrátka nikdy neměla stabilní rodinné zázemí. Novinář se domnívá, že i tato událost měla podíl na jejím komplikovaném vztahu k rodičům. Matka zemřela v roce 2007, s otcem dlouhá leta nepromluvila, dokonce se ani nechtěla dívat na filmy, v nichž hrál.

Snad i proto se sexy herečka a matka šestí dětí Angelina Jolie snaží na veřejnost působit jako obětavá matka.

Výstřižek z životopisu Angeliny Jolie

V jedenácti letech se rodina zpět přestěhovala do Los Angeles, kde začala navštěvovat hereckou školu. Jenže ve čtvrti Beverly Hills se mezi spolužáky našlo nemálo dětí ze zámožných rodin, které se na ni dívaly skrz prsty, protože kvůli finančním problémům rodiny často nosila šaty ze second handu.

Kliknutím zvětšete

Třináctiletá Angelina.

Její psychické rozpoložení dokresluje i to, že jejím největším dětským snem bylo stát se ředitelkou pohřebního ústavu.

Postupem času přibylo i vysmívání se její vyhublé postavě a velkým rtům a dospívající dívka měla na psychické problémy zaděláno. V duševním rozpoložení jí nepomohly ani neúspěšné pokusy o modeling, a tak se ve výsledku z budoucí hvězdy stala psychicky zhroucená troska, nejistá sama sebou.

Ve čtrnácti opustila školu a posléze s přítelem i matku. Po dvou letech se sice vrátila, ale již nikdy nebydlely společně. Vrátila se i na střední školu. Zdánlivě vyrovnaná. Zdánlivě...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.