Bouračka Miro Šmajdy: Jel nepřiměřenou rychlostí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Bouračka Miro Šmajdy: Jel nepřiměřenou rychlostí!

Miro Šmajda podle policistů vjel do zatáčky nepřiměřenou rychlostí.
Miro Šmajda podle policistů vjel do zatáčky nepřiměřenou rychlostí.

Ačkoliv se zpěvák Miro Šmajda (22), který ve středu ráno havaroval, ve včerejším prohlášení nechal slyšet, že rychlost jeho vozu v době nehody byla v pořádku, slovenská policie tvrdí opak!

Jak už jsme vás informovali, finalista Česko-Slovenské SuperStar Miro Šmajda jel ve středu ráno se svou hondou z Košic do Bratislavy, kde měl vyzvednout členy své kapely a pokračovat na charitativní akci do Prahy.Tam ale nedojel, blízko Rožňavy nezvládl zatáčku, vjel do protisměru a narazil do svodidel. Auto se se zpěvákem několikrát otočilo a skončilo v lese.

„Usnul jsem za volantem. Rychlost byla dodržená,“ napsal včera médiím esemeskou Šmajda, který zázrakem vyvázl jen s malými oděrky. To ale není úplná pravda. Jak informuje čas.sk, podle prohlášení slovenské policie spočíval problém v tom, že vjel zpěvák do zatáčky příliš rychle, než mohlo jeho auto zvládnout. Podle zprávy pak strhnul volant a dostal smyk.

Miro se teď ale bude muset dát rychle dohromady a začít pracovat. I když neutrpěl žádnou újmu na zdraví, jeho konto brzo trpět bude. Podle mluvčí slovenské policie Jany Mésarové způsobil Šmajda na svodidlech škodu ve výši 300 euro, což je v přepočtu něco málo přes 7500 korun, a na autě pak škodu za 6000 euro, tedy více než 150 tisíc korun.

ČTĚTE TAKÉ:

Šmajda boural na dálnici!

Miro Šmajda havaroval, usnul za volantem!

Šmajda v Let´s Dance - Odstoupil kvůli autonehodě

Další uprchlý z Let’s Dance: Tentokrát to vzdal Šmajda! A partnerka zuřila...

Miro Šmajda smutní: Nemám se ke komu přitulit…

Foto Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.