Lindsay Lohan ve vězení: Kontrola všech tělních otvorů. I vagíny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lindsay Lohan ve vězení: Kontrola všech tělních otvorů. I vagíny!

Fotografie
Fotografie (internal)

Peklo začalo. Počínaje úterkem si Lindsay Lohan (24) odpykává devadesátidenní trest za porušení podmínky a docházky do protialkoholní léčebny. A jednou z nejhorších procedur si prošla příležitostná herečka a modelka hned na začátku.

O tom, jaké hrůzy Lindsay Lohan čekají ve vězení, se napsalo už spousta článků. Dopředu se tak mohla modelka připravit na lesbické agresivní vězenkyně, špatnou stravu i budíček v půl šesté ráno. Zlobivou hvězdu ale čekalo ve věznici největší peklo hned u příjmu.

U bran Lynwoodské věznice ji uvítalo zběsilé řvaní členek lesbických gangů. Pak hned Lindsay přesunuli dozorci do cely s dalšími pěti vězenkyněmi a důkladně ručně prohledaly všechny modelčiny tělesné otvory včetně vagíny a řitního otvoru kvůli případnému pašování drog nebo zbraní. Po tomto ponižujícím procesu ji navlékli do oranžového mundůru a zavřeli v maličké cele, kde bude trávit 23 hodin denně zcela o samotě. Z toho připadá jen jedna hodina na cvičení.

Lohan je teď vydána na milost strážníkům, kteří mohou také nechat celu »omylem« odemčenou a tím pádem do ní nechat vniknout několik trestanek, jenž naloží s VIP kolegyní podle svého. Tohle peklo ale může nakonec Lindsay skončit dřív, než očekávala. Pokud se bude dobře chovat, můžou jí zkrátit trest z 90 dní na 14, a to se možná stane i proto, že jsou americké věznice přeplněné a potřebují místo na horší hříšníky.

Toto utrpení může však paradoxně pro Lindsay znamenat velký výdělek. Už teď má nabídky za miliony dolarů napsat po návratu z věznice knihu nebo natočit film. Pokud tedy svůj trest přežije bez úhony.

ČTĚTE TAKÉ:
Americká věznice bude mít brzo další VIP přírůstek: Wesley Snipes jde na tři roky za mříže!
Potetovaná a zbitá…Jak dopadne Lindsay Lohan ve vězení?
FOTO Herečka Lindsay Lohan jde sedět - Nejdřív chlast, pak slzy a vězení!
Sex se spoluvězeňkyněmi, špatné jídlo a malá cela - To čeká Lindsay Lohan v base!

Lindsay Lohan jde do vězení - Spoluvězeňkyně se na ni chystají. „Zmlátí ji a znásilní,

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.