Tajný scénář Talentmanie - Soutěžící ničí semafory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajný scénář Talentmanie - Soutěžící ničí semafory!

Zdeněk Troška a Paľo Habera si nepadli do oka.
Zdeněk Troška a Paľo Habera si nepadli do oka. (TV Nova)

Přísně tajný scénář chystané show televize Nova Talentmania byl vyzrazen! Přímo z nejužšího okruhu vysokého managementu televize Nova unikly jak detailní informace o rozpočtu soutěže, který činí neskutečných 141 000 000 korun, tak i přesný scénář soutěže včetně nejmenších podrobností!

Přísně tajný scénář chystané show televize Nova Talentmania byl vyzrazen! Přímo z nejužšího okruhu vysokého managementu televize Nova unikly jak detailní informace o rozpočtu soutěže, který činí neskutečných 141 000 000 korun, tak i přesný scénář soutěže včetně nejmenších podrobností! Co tedy českým a slovenským divákům moderátor Leoš Mareš a porota ve složení Zdeněk Troška, Paľo Habera, Alena Šeredová a Adela Banášová předvedou?

ČEKÁ NÁS 16 VEČERŮ
Konkurenční Česko Slovensko má talent jich má méně. Skládat se bude z prvních dvou epizod nazvaných Soudný den a Hvězdný den, osmi semifinálových dílů, pěti velkých finálových večerů a konečně Superfinále, v němž 19. prosince diváci vyberou konečného vítěze. Ten si odnese 150 tisíc eur.

8 SOUTĚŽNÍCH KATEGORIÍ
Porota vybírá soutěžící z osmi kategorií. Dětská hvězda, tanec jednotlivců a tanec skupin, cirkusové vystoupení, komediální vystoupení, sólový a sborový zpěv a hudební projev. Každou kategorii bude mít na starost speciální mentor – profesionál z oboru.

STRUKTURA SOUTĚŽE
V divadle na natáčení bude přítomných zhruba dvě stě diváků. Ti mají k dispozici hlasovací zařízení, které použijí v případě, že je vystoupení nudí, nebo jsou z něj naopak nadšeni. Zařízení má červený a zelený spínač – červená znamená smrt, zelená život. Jedno zelené a jedno červené tlačítko má k dispozici i porota, rozdělená na českou a slovenskou, jindy zase na mužskou a ženskou část.

SEMAFOR
Je součástí scény, na začátku bude svítit oranžově. Semafor bude rozdělen na tři části, jedno jeho pole bude odrážet názor diváků, porota rozdělená na dva tábory ovlivní zbylé dvě. Pokud dvě ze tří polí svítí červeně, soutěžící končí, pokud zeleně, naopak postupuje.

KDO POSTOUPÍ?
Do epizody Soudný den se dostane zhruba sto soutěžících, tam padne konečné rozhodnutí, kdo se přes porotu probojoval do semifinále. Do epizody Hvězdný den zase postoupí pět soutěžících z každé z osmi kategorií, vybraných podle hlasování diváků na internetu, do nějž porota vůbec nezasáhne.

Troška vs. Habera - Nenávist!

Nenávist a zášť! Přesně tak zatím vypadají castingy reality show televizí Nova a Markíza Talentmania. A za všechno může upřímnost úspěšného českého režiséra a porotce Zdeňka Trošky (57).

Ve druhém kole bratislavského castingu takřka smrtelně urazil dalšího porotce, zpěváka Paľa Haberu (48). Když totiž dvě dívky odzpívaly píseň od Habery, Troška s vážnou tváří prohlásil: „Proč jste si vybraly zrovna takovou chcípáckou písničku?“

V tu chvíli by se v Haberovi nikdo krve nedořezal. Situaci se naštěstí pokusila zachránit třetí porotkyně, moderátorka Adela Banášová (29), která Haberovi písně dost dobře zná. Ale ani její věta, že se jí Paľova písnička líbí, na napjaté situaci nic nezměnila.

Ješitný Habera stejně na Trošku po zbytek dne vrhal velmi nevraživé pohledy. Začala válka?

Jak budou probíhat semifinálové a finálové večery? Další detaily přísně tajného scénáře již zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.