Adéla Banášová: Přítel ji za manželku nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Adéla Banášová: Přítel ji za manželku nechce!

Adéla Banášová se svým milým Petrem Modrovským.
Adéla Banášová se svým milým Petrem Modrovským.

Nejúspěšnější slovenská moderátorka Adéla Banášová (29), která při SuperStar dokonce zastínila tuzemského top speakera Leoše Mareše (33), se asi hned tak nevdá. její přítel Petr Modrovský (25) nechce o svatbě ani slyšet!

Nejúspěšnější slovenská moderátorka Adéla Banášová (29), která při SuperStar dokonce zastínila tuzemského top speakera Leoše Mareše (33), se asi hned tak nevdá. Její přítel Petr Modrovský (25) nechce o svatbě ani slyšet!

Krásné Adéle je už téměř třicet let a jak se v kuloárech šušká, kdyby před ní její přítel a tanečník Petr Modrovský poklekl s prstenem, rozhodně by její odpověď zněla ano. Jenže toho se asi od svého milého, který tančí v nové řadě Let’s Dance se sexy Nelou Pociskovou, nedočká.

„My jsme otázku dětí ani svatby nikdy neřešili, protože svatba není zárukou, celý život bez svatby je podle mě hodnotnější, než když se dva vezmou,“ nechal se slyšet Modrovský. Adéla tak na zásnubní prsten může zapomenout a pokud si nenajde nikoho jiného, bude do smrti jen slečnou Banášovou.

Foto ara

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.