Zlata Adamovská - Johnova milenka č. 2 promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zlata Adamovská - Johnova milenka č. 2 promluvila!

Zlata Adamovská
Zlata Adamovská (Aha! – Marek Pátek a Martin Přibyl)

Když se kácí les, létají třísky! A nejinak tomu je i při rozvodu herečky Zlaty Adamovské (50) a Radka Johna (55)! Zlata totiž na svého brzy již exmanžela »práskla«, že ji už před lety podváděl s bývalou kolegyní z televize Nova Pavlínou Wolfovou (38)! John, který se vrhl na politiku, ani Wolfová, jež už má dvě děti, nebyli zrovna nadšení, že Zlata informaci pustila na veřejnost.

Jindy distingovanou herečku Adamovskou, hvězdu seriálu Ordinace v růžové zahradě, o iluze před měsícem připravil deník Aha!, když objevil Johnovu sedm let utajenou nemanželskou dceru Terezku. Zlata teď na oplátku na svého muže prozradila, že ví i o jeho předchozích nevěrách. „Můj muž měl dva roky poměr s Pavlínou Wolfovou. Když se teď provalila jeho další nevěra a nemanželské dítě, dlouho jsem o rozchodu nepřemýšlela. Bylo to jasné, podruhé si na rozpálenou plotnu nesednu!“ svěřila se. Johnovi nezbylo, než po více než deseti letech přiznat i tento přešlap.

„Ano, měli jsme s Pavlínou poměr. Nakonec se ale ukázalo, že to nebylo nic vážného,“ přiznal lehce rozladěný John, předseda strany Věci veřejné. Ani Wolfová, které John během jejich dvouletého románku šéfoval v televizi Nova v redakci publicistiky, neskrývala rozčarování. „Nezlobte se, ale mám jiné starosti. Pana Johna jsem neviděla deset let. Nechci se k tomu vyjadřovat. Co na to říct? Zeptejte se pana Johna,“ říká Wolfová, která se později vdala za podnikatele Jana Bubeníka a má děti Matyldu a Matouše.


18.2.2010, 05:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.