Leoš Mareš a jeho Monika: Rozvod kvůli téhle sexbombě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš a jeho Monika: Rozvod kvůli téhle sexbombě!

Fotografie
Fotografie (internal)

Manželství nejlépe placeného moderátora Leoše Mareše (33) a jeho manželky Moniky (34) je v troskách! Alespoň to tvrdí kamarád Lucie Poslušné, sestry Marešovy manželky. Samotná Lucie se včera k záležitosti raději nechtěla vyjadřovat. „K této skutečnosti opravdu nebudu nic říkat, tohle není moje věc,“ řekla deníku Aha! sestra Moniky. A vzápětí na to zavolala do redakce přímo manželka Leoše Mareše.

O rozvodu se rozhodlo na exotické dovolené v Thajsku. „Všechno to je kvůli Gábině. Leoš a Monika se dohodli, že se rozvedou,“ tvrdí kamarád Moničiny sestry Tomáš M. „Nevím, co mám k tomu říct, předám vám manžela,“ řekla deníku Aha! včera večer Monika. „Kdo vám to řekl, potřebuju okamžitě znát jméno. Byl to Lain?“ dušoval a zalykal se Leoš Mareš, který byl naštvaný, že se informace provalila tak brzy. Pak okamžitě zavěsil.

„Rozvod byl na spadnutí už dlouho. Asi tam odjeli, aby se dohodli,“ říká zdroj, který je o všem podle svých slov dobře informován.Všechno prý prozradila sama Marešová, která sestře volala zhroucená z Thajska. „Žádost o rozvod ještě nepodali. Vše má na starosti Leoš. Ona jen dala vědět, že se dohodli,“ popsal vyostřenou situaci u Marešů Tomáš M.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.