Sexbomba Partyšová: Co se jí stalo s nohama?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sexbomba Partyšová: Co se jí stalo s nohama?!

Gábina Partyšová ukázala víc než chtěla.
Gábina Partyšová ukázala víc než chtěla.

Moderátorka Gábina Partyšová (31) se vždy ukazuje ve společnosti v takovém oblečení, které jí skvěle padne a podtrhne její, doposud, bezchybnou postavu. I mistr tesař se však někdy utne.

Na otevírání nového luxusního music baru Mazanej Králíček ve stylu filmu Pulp Fiction v centru Prahy, které Gábina Partyšová moderovala, se ukázala v přepychových stříbrných bohatě zdobených šatech. Jenže ty byly tak proklatě krátké, že nemilosrdně odhalily moderátorčina stehna zezadu a v dokonce i černé kalhotky!

Všichni tak viděli to, co mělo zůstat skryté. Struktura pomerančové kůže na stehnech se táhla Gábině až k podkolenní jamce. Divné ovšem je, že až na strašlivé nohy jakoby moderátorka nepřibrala ani deko. „Takhle zdeformovaná kůže může být následkem liposukce a nebo i při přílišnému zavodnění organismu,“ vysvětluje specialista. Snad příště Gábina zvolí do tak stylového prostředí delší šaty.

Foto ara

(onl)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.