Štěpánová o sexu s manželem. Říkám mu: Pejsku, vydrž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Štěpánová o sexu s manželem. Říkám mu: Pejsku, vydrž!

Bára, která už dlouhá léta motá hlavy mužům svými ňadry velikosti 75 C, si letos po patnácti letech vztahu vzala Míru Barabáše. Ale nespí spolu!
Bára, která už dlouhá léta motá hlavy mužům svými ňadry velikosti 75 C, si letos po patnácti letech vztahu vzala Míru Barabáše. Ale nespí spolu! (Aha! – Martin Hykl)

Herečka Bára Barabáš Štěpánová, která si nedávno po patnácti letech vzala svého partnera Míru Barabáše, v neděli oslavila půlstoletí na tomto světě a den nato se stala kmotrou knihy O zubaté vagině a králi penisů. Deníku Aha! prozradila, jak to má se »sprostými knížkami« a proč nespí se svým manželem!

Jste kmotrou sbírky sexuálních povídek. Čtete lechtivou literaturu?

„Ano. První hanbatou knihu jsem četla na konzervatoři. Našla jsem ji v šuplíku svého tatínka. Byly to Tiché dny v Clichy od Henryho Millera a byly ve slovenštině. Táta mě při tom načapal, ale řekl, že je to v podstatě kvalitní literatura, tak ať si to užiju.“ (smích)

Se svým mužem máte oddělené ložnice. Je to proto, abyste si byli vzácnější?

„Ne, já si myslím, že takhle to kdysi bývalo a společné ložnice se zavedly z nedostatku prostoru. My spolu nespíme, protože jsme každý jiný. Já si chci v klidu přečíst knihu, spát anebo se dívat na televizi, ale Míra v tu chvíli chce vždy dělat něco jiného.“

A jak řešíte to, když vás přepadne chuť na ty příjemné manželské povinnosti?

„Můj muž má ložnici v jiném patře a je moc krásné, když zazvoní telefon a slyším: »Krtku, nechceš přijít na návštěvu?“ a já povím: »Jo jo, návštěvka! Vydrž, pejsku!«. (smích) Jdu do koupelny, hezky se navoním, obleču na sebe něco hezkého a jdu na »návštěvku«.“ (smích)

Kdo za kým chodí častěji na »návštěvky«?

„Jelikož já mám v ložnici normální malou postel a Míra má u sebe velikou manželskou, tak chodím na »návštěvky« zásadně já.“ (smích)

Zůstáváte u něj někdy spát, nebo se vracíte k sobě?

„To je podle situace. Někdy tam přespím, usínáme spolu a jindy zas jdu k sobě, kde mám svůj klid.“

Zve partner častěji vás, nebo vy jeho?

„Máme to tak půl na půl, ale nemusím se ohlašovat, ani dávat písemnou žádost. Zas tak špatně na tom nejsme.“ (smích)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.