Podvod! Cindy Crawford a Claudia Schiffer nepřijedou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Podvod! Cindy Crawford a Claudia Schiffer nepřijedou!

Claudia Schiffer do Prahy nepřijede.
Claudia Schiffer do Prahy nepřijede.

Prestižní ceny Elle Awards, udělované stejnojmenným časopisem, lákají na zahraniční hvězdy Cindy Crawford (43) a Claudii Schiffer (39). Jenže už nějakou dobu je jisté, že ani jedna z krásek nedorazí. Víme proč!

Prestižní ceny Elle Awards, udělované stejnojmenným časopisem lákají na zahraniční hvězdy Cindy Crawford (43) a Claudii Schiffer (39). Jenže už nějakou dobu je jisté, že ani jedna z krásek nedorazí. Víme proč!

Velkolepé módní show a samotné ceremonie ocenění se měly zúčastnit doslova legendy modelingu – Claudia Schiffer a Cindy Crawford. Jenže to není pravda! Jak se nám podařilo zjistit, modelky vůbec do Prahy namířeno nemají. A důvodem jsou jak jinak, než finance.

„Nikdo takový nepřiletí,“ kroutí hlavou na otázku, kdy tyto dvě celebrity dorazí do Česka zdroj, který si nepřál být jmenován. Prozradil i proč se módní show Claudia s Cindy nezúčastní. „Pořadatelé jim nezaplatili ani letenky, ani ubytování, a to se nedělá. Nedivím se, že to obě odřekly, vždyť přece zaplatit cestu i nocleh je pro někoho, kdo celebrity jejich formátu hostí, samozřejmost. Navíc mají svůj diář napraný k prasknutí a nemají zapotřebí jezdit do Prahy za svoje,“ dodal zdroj.

Každý, kdo se tedy na Elle Awards dostane a bude chtít vidět hvězdy celosvětového formátu, má smůlu.

Metropole nebude za pár dní hostit ani Cindy Crawford.

Foto ara

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.