Iveta Bartošová píše do Aha!: Můj stav je vážný! Postarám se, aby bylo co psát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Iveta Bartošová píše do Aha!: Můj stav je vážný! Postarám se, aby bylo co psát!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

05:00 – Iveta Bartošová (43) opět skončila ve špitále! Labilní zpěvačka to přiznala v prohlášení, které včera rozeslala deníku Aha! i jiným médiím.

Iveta Bartošová (43) opět skončila ve špitále! Labilní zpěvačka to přiznala v prohlášení, které včera rozeslala deníku Aha! i jiným médiím. „Ocitla jsem se totiž ve velmi vážném zdravotním stavu v nemocnici a nechci čekat s určitými věcmi až na své propuštění, protože neřešené problémy mají tendenci narůstat,“ tvrdí Iveta na začátku dopisu, v němž zároveň slibuje, že se postará, aby o ní bylo co psát.

Podle tvrzení Bartošové, které zaslal do redakce deníku Aha! její manžel Jiří Pomeje, se její potíže týkají nedávno zveřejněného potratu. Původně chtěla o svých bolístkách informovat národ prostřednictvím tiskové konference, která se měla konat dnes odpoledne, nakonec však usoudila, že lepší bude svěřit se papíru. Jaký je konkrétní důvod její hospitalizace a kterým doktorům dala svou důvěru, však už nechce sdělit. Může jít o nemocnici Motol, kde má bývalá princezna české popmusic z minulosti kontakty, nebo o soukromou kliniku GHC v centru Prahy.

Tomu by nasvědčoval i fakt, že se zde v úterý zastavil Jiří Pomeje a asi hodinu se zdržel v útrobách kliniky. Že by tu pro manželku vyřizoval nějaký předem domluvený zákrok? Zpěvačka má za sebou už několik podobných kolapsů. Vždy je vysvětlovala svým špatným psychickým stavem. Později ale přiznala, že šlo o následky kombinace nadměrného pití alkoholu a konzumace prášků.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.