Michael Jackson: Provedl děsivý experiment s vlastními dětmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Michael Jackson: Provedl děsivý experiment s vlastními dětmi!

16:40 – Michael Jackson (†50) chtěl mít super děti. A proto vlastnoručně vybíral sperma od lidí, které považoval za dokonalé.

..

Podle zdroje z Jacksonova okolí nejsou děti Michael (12), Paris (11) ani Princ jeho vlastními. Král popu získal spermie a vajíčka od svých přátel a známých a doufal, že jako doktor Frankenstein vytvoří dokonalé potomky.

„On chtěl, aby jeho děti byly dokonalé, což ho vedlo k vylepšování ve speciálních laboratořích. On sám na to dohlížel jako táta. Byl v tom neústupný. Prosazoval, aby děti byly inteligentní a měly zdravé geny,“ říká jistý zdroj a dodává, že Jackson se mimo jiné bál dědičné kožní nemoci, v jejímž důsledku se černá kůže mění na bílou.

„Věděl, že jeho spermie mohou být poškozeny,“ uvádí další zdroj. Podle něj mu jeho exmanželka Debbie Rowe odnosila děti, které tehdejší král popu stvořil v genetických laboratořích.

„Požádal mnoho svých přátel o pomoc. Zeptal se, jestli mu nedarují vajíčka a spermie, které pak smixoval s anonymními dárci.“

Autor: (ny)

Foto ara

24. 8. 2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.