Krainová odkopla Hudlera! Měsíc za ní »dolejzal« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krainová odkopla Hudlera! Měsíc za ní »dolejzal«

Jiří Hudler nedalSimoně Krainovézásnubní prsten, nakterý celé léto čekala,a proto od ní dostal kopačky.
Jiří Hudler nedalSimoně Krainovézásnubní prsten, nakterý celé léto čekala,a proto od ní dostal kopačky. (Martin Hykl, David Kundrát)

5:00 – Celé léto čekala modelka Simona Krainová (36) na zásnubní prsten. A hokejista Jiří Hudler (25) jí ho »naservíroval« opravdu na zlatém podnosu a jako bonus ještě přidal dvě prostitutky. Simona to vyřešila nekompromisně – rozchodem. Však si také musela vytrpět své, když četla zpověď dvou pražských prostitutek o tom, jak si s nimi den před odjezdem do Ruska její přítel užíval.

● Pak si užíval s prostitutkami

● A teď jí píše: Odpusť mi!

„Všechno je to pravda, odlítám pryč,“ řekla včera deníku Aha! zhroucená Krainová, která o rozchodu uvažovala už celý měsíc. „Hrozně za ní dolézal, vnutil se do Varů. I do té Itálie (na jachtu politika Aleše Řebíčka – pozn.) odjela sama, ale on tam za ní stejně přijel,“ řekl deníku Aha! manažer Krainové Saša Jany. Minulý týden deník Aha! jako první informoval o Hudlerových záletech. V Silver Café obtěžoval dvě dívky, které si pak chtěl odtáhnout ven a kdoví co všechno...

Svědectví dvou pražských prostitutek pak byla jen poslední kapka do poháru, který přetekl. „Ten problém trvá delší dobu. Vedle něj najednou Simona neviděla právě růžově svou budoucnost. Dlouho zvažovala ukončení vztahu,“ tvrdí Jany.Taková láska to byla, proč najednou otočila o sto osmdesát stupňů? „Chtěla miminko, celé léto čekala na zásnubní prsten a jediné, s čím přišel Hudler, byl společný byt, který se chystal koupit v Praze. Ten tak určitě potřebuje...,“ promlouvá Jany za Krainovou, která včera odletěla do Řecka.

Cestu jí bohužel znepříjemňují Hudlerovy esemesky. „Miluji tě a chci být s tebou,“ objevuje se od rána na displeji mobilu Krainové. „Je ubohý, tímto svým extempore s děvkami zasadil Simoně poslední ránu. Simona je vyzrálá žena, která mu dala všechno, on si toho nevážil. Přitom o ni ze začátku tolik bojoval,“ podivuje se nad celou situací manažer Simony.

Rozchod naopak jistě potěšil rivalku Krainové Agátu Hanychovou, která s Hudlerem žila před blonďatou modelkou. „Ti dva už mě nezajímají, jenom doufám, že nebyl v bordelu, když ještě chodil se mnou,“ řekla včera deníku Aha! Hanychová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.