Hillary a Bill Clintonovi: Rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Hillary a Bill Clintonovi: Rozvod!

USA – Už jen poslední krůček zbývá Hillary Clintonové (61) k tomu, aby svého manžela, kdysi nejmocnějšího muže planety Billa Clintona (62), definitivně opustila.

Už jen poslední krůček zbývá Hillary Clintonové (61) k tomu, aby svého manžela, kdysi nejmocnějšího muže planety Billa Clintona (62), definitivně opustila.

Do jisté advokátní kanceláře na Manhattanu někdejší první dáma Ameriky uložila návrh na rozvod. Píše to National Enquirer report. Jeho obsahem je i soupis milenek jako například herečky Saffron Burrows nebo Julie Bowen, speciální kapitola je věnovaná »nejslavnější« z nich – Monice Lewinsky (35).

Clinton manželku údajně podvádí soustavně a Hillary už má jeho záletů plné »kecky«. Sepsáním návrhu na rozvod mu dala nůž na krk. Jestli nepřestane honit sukně, v rozvodovém řízení ho připraví o miliony dolarů. Tak Bille, jak se rozhodneš?...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.