Herečce Hacurové řekli: Jsi hnusná jako noc a vypadáš jako Metráček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Herečce Hacurové řekli: Jsi hnusná jako noc a vypadáš jako Metráček

Eva Hacurová
Eva Hacurová (Jiří Koťátko)

Děti se bez online prostředí neobejdou a puberta bývá někdy hodně těžká. To ukázal výzkum mezi deseti tisíci dětí ve věku 10 až 17 let, který podpořila společnost O2.

Jen každé druhé dítě je spokojeno se svým obličejem, s vlastním tělem pouze 46 %. S tím souvisí i to, že v online prostředí čelila posměškům jedna třetina dětí, v reálném životě více než polovina. Každé desáté přiznává sebepoškozující tendence, přes 4 % dětí pak potvrdilo řezání či pálení.

Herečce Hacurové řekli: Jsi hnusná jako noc a vypadáš jako Metráček

Své o tom ví i herečka ze seriálu Ulice Eva Hacurová (29). Její první dětská láska jí řekla, že s ní na rande nepůjde, že je hnusná jako noc. „A ve čtrnácti při přijímačkách na konzervatoř zase komise řešila mou váhu. Vypadám prý jako Metráček. Buď mám hodně zhubnout, nebo ještě přibrat,“ vypráví herečka, která dnes žije s partnerem, který ji má rád takovou, jaká je. Před 7 týdny porodila dceru Lauru a už ji zase sužují obavy, že až se vrátí do práce, uslyší podobná slova jako kdysi v pubertě: No to jsi zatím moc neshodila nebo tady máš pořád ještě špek.

Eva Hacurová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.