Pavlína Wolfová kost a kůže: Máma Filipovská v pohotovosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pavlína Wolfová kost a kůže: Máma Filipovská v pohotovosti

Pavlína Wolfová s maminkou
Pavlína Wolfová s maminkou (archiv Blesku)

Moderátorka Pavlína Wolfová (50), která kdysi moderovala populární pořad Áčko, nyní například pořad 360°, který běží na CNN Prima News, si sáhla na úplné dno! Na kolena ji srazila vážná nemoc. Nejhorší je, že ačkoli své praktické lékařce opakovaně tvrdila, že se její zdravotní stav rapidně horší, vždy jen mávla rukou. Na Bulovce pak Wolfovou zachraňovali za pět minut dvanáct.

„K lékařce jsem chodila furt. Říkala jsem, že mi je špatně. Paní doktorka mi ale odpovídala, že jsem asi stopadesátá, komu je dnes špatně. Ukazovala jsem jí také na fotografii, že jsem měla klíště. Jako odpověď se mi však dostalo, že jsem tento týden byla třístá, kdo jí hlásil stejnou věc,“ vylíčila Wolfová, jak začaly její vleklé zdravotní problémy. „Říkala jsem jí, že mi opravdu něco je a trochu mi i škube ruka. S paní doktorkou jsme takhle diskutovali asi měsíc a dopadlo to tak, že jsem se ve své plné síle ocitla v čekárně praktického lékaře, který mě přesvědčoval o tom, že jsem typ člověka, ‚kterému se smějeme‘. Pamatuji si, že to pro mě bylo strašně ponižující,“ svěřila se také v pořadu Povídej. 

Soutěživé spolužačky Wolfová a Fialová v Máme rádi Česko: Jsi hysterická!

Video se připravuje ...

S akutním otokem mozku v důsledku prodělané klíšťové encefalitidy ji odvezli do nemocnice Na Bulovce, následovaly tři týdny, kdy o sobě vůbec nevěděla. Další rána přišla poté, co ji z nemocnice pustili. „Nechtělo se mi žít. Starala se o mě máma. Nemohla jsem chodit, jenom jsem ležela a chtělo se mi umřít. Bylo to divné, protože tohle obvykle v povaze nemám,“ svěřila se se svými depresivními stavy. To už namísto obvyklé 38, 40, kterou běžně nosívala, oblékala oblečení velikosti 34. 

„Chtěla jsem si v té tmě a depresi říct: ‚Do pr*ele, konečně mám tu 34.‘ Ale vypadala jsem jako stará stanová kůže. Fakt to nebyla postava do bikin. To, že jsem si mohla koupit kalhoty z výlohy, mě ještě více táhlo ke dnu. Byla jsem vyřízená, říkala jsem si, že jsem skončila.“ Sílu v ní probudily nakonec až její děti, kvůli kterým, jak sama přiznává, přežila. 

Pavlína Wolfová: O zdravotním stavu táty Petra Spáleného! Dva roky v bolestech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 4. 2022 • 14:16

Nevím, jestli si to nevymyslela, že vystudovala žurnalistiku, pokud ano, jak dlouho ji dělala a kolik zaplatila ? .Dle mého je Wolfová naprostá blbka!Naprostá!!
Nesleduji CNN v české tv, protože bych se z toho pominula.
A obvodnímu /praktikovi měla říct, že chce nabrat protilátky a hotovo.
Chudinka

ejvm1712
20. 4. 2022 • 13:58

Divná holka. Nikdy nebyla chudá, nebyla hloupá,měla možnosti, umělecká rodina, podařilo se jí dokonce nějak vystudovat dokonce vysokou školu. Její člán­ky,vys­tupo­vání,­rozho­vory na úrovní pionýrky základní organizace. Neustálé střídání profesí. Vždy si políčí na toho nepravého partnera. Chyba za chybou.

luppe
20. 4. 2022 • 13:55

Paní Wolfová, jak já Vás chápu. Přišla jsem si něčím podobným. Můj PL tak dlouho zlehčoval mé pocity slabosti a bolestí a nářky, že nemohu jíst, že se se mnou něco špatného děje, až mne to málem stálo život. Zhubla jsem skoro 30 kg. Klíště a erytém přeléčil ATB. Vzal krev a konstatoval, že protilátky tam budou už celý život. A poradil, ať se s tím naučím žít. Na štěstí není jediný Mudr na světě. Šla jsem jinam. Stav se lepší pomalu. Ale den ze dne je mi líp. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit užívání tinktury ze *** soukenické. Zabírá na doléčení stavu po borelióze!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.