Super soutěž o »Dovolenou s Andělem« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Super soutěž o »Dovolenou s Andělem«

Deník Aha! vám přináší tuto jedinečnou možnost jak prožít »Dovolenou s Andělem« Nejen, že si budete moci již brzy s deníkem Aha! (26. 9.) zakoupit toto unikátní DVD, ale můžete s námi soutěžit i o týdenní zájezd ve stylu ROH pro dvě osoby. POZOR, rekreace začíná již v sobotu 29. 9. 2007.


Kde se odehrává film Anděl na horách?

A. Špindlerův Mlýn
B. Tatranská Lomnica
C. Jizerské hory

Poradíme vám, že správnou odpověď naleznete na webových stránkách CK ATIS www.atis.cz , která vám tuto skvělou výhru přináší společně s naším deníkem.

Výherce bude zveřejněn ve středečním vydání deníku Aha! a to 26. 9. 2007, kdy spolu s deníkem vychází na DVD nezapomenutelná filmová komedie Dovolená s Andělem v hlavní roli s Jaroslavem Marvanem.

Odpovědi posílejte prostřednictvím SMS do 24. 9. 2007 na číslo 900 11 07 ve tvaru AHA ANDEL ODPOVED (A nebo B nebo C) 900 11 07 ve tvaru AHA ANDEL ODPOVED (A nebo B nebo C) např. AHA ANDEL C

Výše uvedený zájezd pro dvě osoby vyhraje jeden výherce, který zašle správnou odpověď na naší soutěžní otázku, jako tisící v pořadí. Pokud nebude vůbec doručena tato tisící SMS zpráva, vyhrává poslední doručená SMS se správnou odpovědí. Výhra zahrnuje pouze ubytování a polopenzi. Z jednoho telefonního čísla lze zaslat neomezený počet SMS. Cena jedné hlasovací SMS je 7,- Kč včetně DPH. Přesná pravidla soutěže naleznete na www.ahaonline.cz. Technickým správcem SMS systému je ATS Praha.

REKREACE ROH JAKO »ANDĚL NA HORÁCH«

Kliknutím zvětšeteNostalgie a recese v retro pobytu, v kterém se vrátíte zpět do doby odborářských rekreací ROH. Ráno vás probudí řízné tóny budíčku a krev ve vás rozproudí rozcvička v ranní rose. Na odpoledne vám sportovní referent připraví turistickou vycházku na »Medvědí loučku« a den zakončíte přednáškou zkušeného člena horské služby. Že vám to něco připomíná? Ten, kdo to již nezažil na vlastní kůži to jistě zná z mnoha starých filmů. Ke skutečnosti této iluze jistě přispějí originální interiéry a exteriéry »zotavovny Morava«, kde trávil svou dovolenou Jaroslav Marvan alias revizor Gustav Anděl.


24.9.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.