Hana Čížková, hvězda našeho DVD: Jsem mistr kameňáků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Hana Čížková, hvězda našeho DVD: Jsem mistr kameňáků!

Herečka Hana Čížková se moc ráda směje a prý je veselá kopa, která nezkazí žádnou legraci.
Herečka Hana Čížková se moc ráda směje a prý je veselá kopa, která nezkazí žádnou legraci. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Už ve středu bude k mání spolu s deníkem Aha! i DVD Kameňák 3 z naší speciální DVD edice filmových trháků! Ve třetím dílu proslulé komedie režiséra Zdeňka Trošky (54) se můžete těšit na osvědčenou ústřední dvojici Janu Paulovou (52) a Václava Vydru (51), ale třeba i na Marka Vašuta, Lubomíra Lipského či Hanu Čížkovou (57).

Už ve středu bude k mání spolu s deníkem Aha! i DVD Kameňák 3 z naší speciální DVD edice filmových trháků! Ve třetím dílu proslulé komedie režiséra Zdeňka Trošky (54) se můžete těšit na osvědčenou ústřední dvojici Janu Paulovou (52) a Václava Vydru (51), ale třeba i na Marka Vašuta, Lubomíra Lipského či Hanu Čížkovou (57). A ta je opravdovou mistryní kamenných vtipů čili kameňáků!

„Je to tak, v tomhle směru opravdu vynikám! Minule mi kolega v divadle říkal, abych zase nezakopla jako minule. No a já přímo prošla dekorací a hnedle se válela pánovi v první řadě na klíně,“ svěřila se nám Hana Čížková, která si zahrála ve všech třech dílech Kameňáku a je jeho velkou fanynkou.

„Sice se říká, že když se »řežete« na place, tak to pak v kině taková legrace není, ale snad jsme dokázali, že jsme výjimka. Vtip zkrátka střídá vtip a vzniká z toho děj,“ tvrdí Čížková alias Sára Kohnová, která se na place potkala i s Helenou Růžičkovou, Markem Vašutem či Danou Morávkovou.

Na všechny tyto herecké osobnosti se budete moci podívat již ve středu, kdy máte možnost si koupit deník Aha! s DVD se třetím dílem legendárního Troškova Kameňáku za bezkonkurenční cenu 45 korun.

Kameňák 3

V Kameňákově se schyluje k velkému fotbalovému zápasu! Nejbohatší muž Kameňákova a vlastník místního fotbalového klubu Leo Kohn (Josef Laufer) je vyzván k zápasu svou tchyní (Eva Tauchenová), která za výhru ze sportky postaví vlastní fotbalový mančaft složený z cikánů, kteří se do Kameňákova nastěhovali. Nechybějí samozřejmě ani Pepa (Václav Vydra) s Vilmou (Jana Paulová), kteří novými sousedy rozhodně nejsou nadšeni, babka Kropáčková (Anna Vejvodová), která má stále energie na rozdávání, ani další oblíbení hrdinové z minulých dílů. A taky pornostar Dolly Buster! Třetí díl Kameňáku zkrátka opět slibuje spoustu skvělé zábavy!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.